Elverum Håndball med fem nye partnersigneringer – Elverum

Elverum Håndball med fem nye partnersigneringer

Det er med stor glede og entusiasme vi denne uken har signert videre samarbeid med tre eksisterende og to nye samarbeidspartnere.

Arbeidet med å bygge framtidens Elverum Håndball pågår kontinuerlig og at hele Innlandet står bak klubbens hårete mål er den største pekepinnen vi kan få på at vi er på riktig veg.

Følgende nye og eksisterende samarbeidspartnere har skrevet framtidige samarbeidsavtaler med Elverum Håndball:

Elverum Golfklubb 2023

Elverum Golfklubb har vært en samarbeidspartner til Elverum Håndball i mange år. Med en av Norges fineste golfbaner er vi stolt partner og ambassadør for Elverum Golfklubb. Til kommende sesong øker samarbeidet og golfklubben blir nå en del av EH B2B Nettverk.
Vi anbefaler alle til å ta en tur opp til Frode og gjengen for en runde golf eller to.

Kontorleverandøren Hamar 2022

Til kommende sesong går Kontorleverandøren Hamar inn på sin femte sesong i EH B2B Nettverk.
Kontorleverandøren er en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad jobber Kontorleverandøren alltid for at kunden skal oppleve at de har en solid samarbeidspartner på lag.

Akkurat sånn føler vi det i Elverum Håndball, Kontorleverandøren er alltid på og gjør en god jobb. Vi gleder oss til de kommende årene sammen.

Skrå 2023 Ny!

Ytterligere en ny samarbeidspartner har i uken signert med Elverum Håndball. Skrå leverer design og print. Med dyktige folk som setter kvalitet i første rommet er Skrå en spennende samarbeidspartner. Ønsker din bedrift hjelp med å løfte sin kommunikasjon anbefaler vi en prat med gjengen på Skrå.
I tiden framover kommer Skrå utvikle Elverum Håndballs nye nettbutikk med rykende fersk design og brukervennlighet for våre supportere. Vi gleder oss til å få Skrå med i EH B2B Nettverk.

Svensgaard Installasjon AS 2022

I snart 30 år har Svensgaard Installasjon AS og Elverum Håndball samarbeidet. Svensgaard er en av de største elektroentreprenørene i Innlandet og med lang erfarenhet er de en solid og dyktig aktør på markedet.
At lokale og regionalt sterke bedrifter er med og bygger Elverum Håndball er hele grunnmuren i alt vi ønsker å få til sammen. Svensgaard er et veldig godt eksempel på en bedrift som lever og ånder for at Elverumsregions skal opp og fram. En tanke vi har delt sammen i snart 30 år.

Østli 2023 Ny!

Neste nysignering er Østli fra Elverum. Østli selger i hovedsak Volvobiler og er midt inne i spennende tider hvor de bygger et helt nytt anlegg på Grindalsmoen i Elverum. Med kunden i fokus har Østli i mange er bygget opp en god posisjon i markedet. Personlig service og konkurransedyktige priser kjennetegner Østli og dess personal.


Vi gleder oss til ytterligere en ny nettverkspartner og ser fram til årene som kommer med Østli på lag.