Elverum Håndball og Intersport forlenger samarbeidet til 2024! – Elverum

Elverum Håndball og Intersport forlenger samarbeidet til 2024!

Det er med stor glede vi lanserer nyheten om at Elverum Håndball og Intersport i dagene har skrevet en langsiktig samarbeidsavtale som strekker seg ut 2023-2024 sesongen.

Med Umbro og Mizuno som våre offisielle leverandører av utstyr er Intersport som kanal ut til medlemmer og supportere både lokalt på Amfi i Elverum, men også gjennom Intersport-appen en fantastisk plattform for klubben.

Samarbeidet med Intersport er en forlengelse og nysignering av det samarbeid vi tidligere hadde med G-sport Hagen er på et mye større nivå og med et veldig spennende og framtidsrettet tankesett.

I Intersport får vi en solid samarbeidspartner som ønsker å være med å løfte Elverum Håndball til nye høyder og som vil være en aktiv partner i å skape den beste innendørsavdelingen blant norske sportsbutikker.
Elverum Håndball skal gjennom samarbeidet være en god ambassadør for idrettsglede og økt aktivitet blant barn og ungdommer i Norge.

Inspirasjonsforedrag og treningsvideoer er blant de elementer som mindre klubber kommer få ta del av som en følge av at de er Intersportklubb.

Elverum Håndball er glade over at Intersport sentralt ser på klubben som en god samarbeidspartner og som en inspirasjonsklubb for andre.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball:
Vi har gjennom hele prosessen med å sikre både en sterk lokal butikk og en partner som kan være med å løfte Elverum Håndball ytterligere følt at Intersport matcher begge de kriteriene. For oss er det veldig viktig å kunne ta ytterligere skritt inn i framtiden som er offensive og som er med på å realisere de mål og visjoner klubben har. Vi gleder oss til å ta nye skritt sammen.

Christian Waaler, klubb og sponsoransvarlig Intersport
Vi er utrolig glade for at vi skal spille på lag med Elverum Håndball også i fremtiden. For Intersport er teamsport et stort satsningsområde og vi har lidenskap for håndball, derfor er det helt naturlig jobbe med Norges beste håndballklubb, i tillegg til Norges Håndballforbund.
For oss som faghandelskjede er det viktig at vi er med å spre idrettsglede, vi ser derfor frem til at vi kan fronte Elverum håndballs spillere som gode ambassadører i våre kanaler med blant annet treningstips.
Vi gleder oss til å levere gode kundeopplevelser for klubbens medlemmer både i butikken på Amfi Elverum, og igjennom våre digitale løsninger.

Om Intersport:
Intersport Norge er en del av Sport Holding som er eid 50/50 av Gjelsten Holding AS og O.N. Sunde AS. Intersport består i dag av ca. 130 faghandelsbutikker i Norge fordelt jevnt geografisk over hele landet. Intersports hovedsatsingsområder er Tur, Trening og Teamsport.
Intersport er en av verdens største sportskjeder med ca. 6.000 butikker i 57 land i alle 5 kontinenter.