Elverum Håndball og Norsk Tipping forsterker samarbeidet og signerer langsiktig avtale – Elverum

Elverum Håndball og Norsk Tipping forsterker samarbeidet og signerer langsiktig avtale

Det er med stor glede og stolthet som vi i dag kan presentere ytterligere en partnersignering.
Norsk Tipping som har vært med Elverum Håndball som samarbeidspartner i mange år velger å øke sitt engasjement og blir de kommende årene en enda sterkere partner! Styrket eksponering sammen med flere aktiviteter skal skape et vinnende samarbeid over tid.

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman er storfornøyd med signeringen:
«Detter er en gledens dag for oss som klubb. Vi arbeider kontinuerlig med å bygge en organisasjon og en klubb som skal bli stor ikke bare i vårt nærområde, men i hele Norge. At da Norsk Tipping velger å skrive en ny, forbedret avtale med langsiktighet hjelper oss veldig i det arbeidet og viser også at Elverum Håndball har vokset betraktelig som nasjonalt varemerke.»

Og Björkman utdyper:
«Vi har de siste årene jobbet tettere sammen med Norsk Tipping gjennom større aktivering av samarbeidet, og våre felles tanker settes nå enda mer ut i livet i form av kampanjer og prosjekter.
Blant annet forsterker vi vårt felles prosjekt Grasrotkampen hvor vi hyller bredden innenfor idretten. Vi skal fortsette å arbeide hardt de kommende årene for at både Norsk Tipping og selvfølgelig alle våre andre samarbeidspartnere skal få maksimalt ut av det samarbeid de har med oss i Elverum Håndball.»

Norsk Tipping er også klare på den veien de ønsker å gå:
«Norsk Tipping har samarbeidet med Elverum Håndball i en årrekke og det er gledelig å se hvordan klubben har befestet og styrket sin posisjon som Norges ledende klubb på herresiden. Vi gleder oss til å jobbe tett sammen med Elverum de neste årene», sier rådgiver samfunnskontakt Kjetil Berntsen i Norsk Tipping.

Han legger til:
«Med sin posisjon både lokalt og nasjonalt, vil Elverum Håndball bli en viktig samarbeidspartner for Norsk Tipping. At vi nå inngår en ny og forbedret avtale skyldes i hovedsak et ønske om å utnytte merkevaren Elverum Håndball og nyetablerte rettigheter i vår kommunikasjon i tråd med vår sponsorstrategi. Vi mener at Elverum Håndball har både lokal og nasjonal interesse hos ulike målgrupper vi ønsker å kommunisere med, og er overbevist om at vårt samarbeid representerer en god verdi for begge parter.»

#sammenforelverum