Magnus Gullerud og Magdeburg vinnere av EHF Europa League – Elverum

Magnus Gullerud og Magdeburg vinnere av EHF Europa League

Vår tidligere spiller Magnus Gullerud sikret i helgen seier i EHF Europa League sammen med sitt SC Magdeburg. Vi har tatt en prat med odølen og elverumsingen.

Først Magnus, gratulerer med seier i EHF Europa League:

-Jo tusen takk for det! Utrolig gøy å stå igjen på toppen av pallen etter endt turnering.

Dere gjennomfører en fantastisk weekend med seier over polske Wisla Plock i semifinale og på søndagen beseirer dere naboen og rivalen Füchse Berlin. Ta oss gjennom helgen:

-Først og fremst spente på hva Wisla ville møte opp med. Et uortodoks lag med en spillestil vi ikke var vant til. Så den kampen ble en tøff affære, hvor vi heldigvis klarer å dra det i iland på slutten av kampen.
Berlin var jeg personlig glad for at vi skulle møte, for de følte jeg at vi hadde er godt tak på fra før. Det viste seg å være gjrlyi finalen også, der vi spiller en veldig god første omgang som nogen lunde sikrer finalen i vårt favør.

Selv spilte du veldig mye og bidro sterkt i begge kampene, hvordan er formen nå som du er tilbake etter din operasjon som holdt deg ute av VM i Egypt?

-Føler at jeg har blitt mye bedre i kroppen siden samlingen nå sist, og har egentlig bare holdt den formen ved like. Planen er å være igang til endt sluttsignal i Tokyo

Å beseire Berlin i finalen, kan det bli bedre?

-Ble bare en bonus å kunne slå Berlin igjen. Var masse snakk før sesongen fra deres side om at det skulle bli i toppen av ligaen og hvor dårlig vi kommet til å være. Føler vi har fått svart greit ifra oss der

Tilbake i Magdeburg, hvordan har dere feiret så langt og hva skjer de kommende dagene?

-Feiringen ble stort sett avholdt i garderoben etter kamp og de 7 timene i buss på vei hjem. Ved ankomst i Magdeburg i dag tidlig, ble vi mottatt av fans foran hallen, noe som var en veldig kul opplevelse. Man merker veldig at det betyr mye for de.

Det er litt av en reise du har gjort fra Skarnes, via Elverum, Danmark, landslag og nå SC Magdeburg. Fortell som om hverdagen i Tyskland?

-Nei denne sesongen har jo vært annerledes på alle måter. Med nedstengning stort sett hele sesongen, og nesten ikke hatt tilskuere. Vært veldig utfordrende på et personlig plan da min kjæreste bor i Oslo, og reiserestriksjoner gjør det vanskelig med besøk. Desto bedre er det å kunne kapre en tittel i en såpass utfordrende sesong.

Mange elverumsinger drømmer om å se deg i svart og hvitt en dag. Dine tanker om en mulig sejour i Elverum lenger fram?

-Man vet jo aldri, jeg har alltid tenkt å skulle spille i Norge igjen, og ligger forholdene til rette, så ser jeg ingen grunn til det ikke kan skje.

Takk for at du tokk deg tid å svare og lykke til med både feiring og sesongen videre

-Tusen takk for det!