Elverum seiret i sommerens første treningskamp! – Elverum

Elverum seiret i sommerens første treningskamp!

Elverum trakk det lengste strået i hjemmeoppgjøret mot Kolstad, fredag kveld.

Kort oppsummert av Raymond Hamar:

«Kampen bærer preg av 2 lag som ikke har spilt på lenge og er i start fasen i forberedelsene inn mot kommende sesong. Vi syns vi spiller oss til mye bra sjanser. Men sliter litt med mange miss på skuddene våre. Forsvarsmessig har vi en vei å gå, men ser allerede positive tendenser i relasjonene mellom spillerne. Emil sto seg fint opp i mål etterhvert og redder mange nærskudd, det ble viktig for oss i dag»

Elverum ledet 15-10 til pause og gikk til slutt seirende ut med 26-22 på tavla. Tomas Solstad forsatte å vise seg fram og ble Elverums toppscorer med 7 mål på 9 skudd. Fingren på sin side var i skuddhumør, med slett litt med å få den innenfor stengene i kveldens oppgjør med 4 mpl på 12 skudd. Gode tendenser av svensken på venstrebacken!

Kolstad på sin side hadde en Martin Kærgaard i form med 6 mål, men også han endte med 5 bom på sine i alt 11 skudd på mål.

Keerperduellen ble nærmest uavgjort, en knepen seier til Eggen Rismark som endte med en redningsprosent på 42%, foran Elverum Emil Kheri Imsgard på 41%. Dog med 13 redninger mot Rismarks 11.

Det var gode tendenser å spore, men som Raymond oppsummerer, det er merkbart at lagene er ute av kamptrening, men nå er aktiviteten endelig igang igjen!

Kampen ble spilt uten publikum, det kan også ha sitt å si for to publikumslag som Elverum og Kolstad jo er!

Kampfakta:

Målscorere Elverum: Solstad (7), Schønningsen (5), Fingren(4), Blonz(3), Rick (3), Vidovic(3), Langaas(1)

Målscorere Kolstad: Kærgaard (6), Hedegaard (4), Følstad (4), Lyse (3), Raknes (1).