Elverum tar imot Kolstad i kveld – Elverum

Elverum tar imot Kolstad i kveld

I kveld kl 18:00 skal Elverum endelig i aksjon igjen, etter uker med håndballtørke. Det er nemlig duket for treningskamp mot trønderne fra Kolstad i Terningen Arena. Kampen streames (se link lengre ned i saken)

Kolstad på sin side har ikke spilt en offesiel kamp siden desember. Da slo de Halden 23-21 på bortebane.

Kolstad er et godt lag, og endte til slutt på en 7.plass på tabellen etter halvspilt serie. Rasmus Hedegaard Thaarup Carlsen var lagets toppscorer med sine 55 mål denne sesongen i Rema 1000-ligaen.

Martin Kærgaard Pedersen, har satt inn 45 mål, og Gabriel Ask Setterblom 43. Det har skjedd mye i pillerstallen til Kolstad de siste årene, og trønderne har bidratt til å sette spillere i posisjon for landslagsspill også.

Forøvrig finner vi noen velkjente Kolstad-spillere i Adrian Aalberg og Håkon Følstad med flere. Det er også en Elverumskjenning i Torbjørn Fredriksen Eide.

Hvem som stiller til kamp i Terningen fredag kveld er noe usikkert, men det ligger tilrette for et skikkelig håndballoppgjør når de to elitelagene møtes til dyst.

Elverum på sin side har nå fått tilbake sine spillere etter en periode med stengte grenser. Det vi likevel vet er at Simen Holand Pettersen og Thorsten Fries ikke er tilgjengelige da de har vært på oppdrag for henholdsvis Ivry og Istres i den franske ligaen de siste ukene. Også Luc Abalo er ute av troppen som mønstrer på mot Kolstad, da han ikke kommer inn igjen i Norge som følge av stengte grenser. William Nilsen Nygaard har lagt skoene på hylla og er også utilgjengelig for spill mot Kolstad.

En som derimot er på plass er kaptein Thomas Solstad. Den landslagsaktuelle hærføreren er garantert klar for kamp igjen og vil gjøre alt for å gire opp gutta til kamp. Det er også en stor mulighet for at noen rekrutter stepper inn for å fylle rommet til spillere som når er ute.

Elverum har spilt godt i EHF Champions League og endte opp som både Norgesmestere og Seriemestere denne sesongen. Det er et lag som er bredt sammensatt og har vist at de kan rullere godt på laget å skape store muligheter gjennom kampene.

Det er bare å spenne seg fast, sette opp flagget og kjøre seg opp i håndballmodus!

Heia Elverum!