Vi tar helg med syv nye parterforlengelser – Elverum

Vi tar helg med syv nye parterforlengelser

Det er med stor glede vi tar helg med hele syv nye samarbeidspartnere som forlenger sine samarbeid med Elverum Håndball.

BDO 2022

BDO kom inn som samarbeidspartner før sesongen 2020-2021. Etter et år sammen forlenges nå samarbeidet.

Med stor kompetanse er BDO et av verdens største rådgivende konsern innenfor økonomiske tjenester. I Norge har man over 1700 ansatte fordelt på 70 kontorer.

BDO har vår nye spiller Stig Tore Moen Nilsen som sin egen pluss at man er godt profilert på damelagets drakt. Vi gleder oss til videre samarbeid og masse aktivitet i nettverket.

Friske Fjes 2022

 I november 2016 åpnet Friske Fjes dørene og i dag har man avdelinger i Elverum og på Flisa.

7 ansatte hudterapeuter med lang erfaring gir kundene det lille ekstra.

Med lidenskap for hud skreddersyr Friske Fjes hudpleieprogram til hver enkelt med facemapping hudanalyse.

Man er opptatt av resultater som gir en frisk hud og best mulig hudhelse.

Friske Fjes er den hudklinnikk i Norge som har flest utdannede Dermalogica-eksperter da alle 7 hudterapeuter har denne utdanningen.

I Elverum Håndball er vi utrolig glade over at ytterligere en framoverlent Elverumsbedrift ønsker å samarbeide med oss.

Vi ønsker å bygge vår region og vi ønsker å være motoren for et levende næringsliv.

Frode Halberg AS 2023

Neste samarbeidspartner som forlenger samarbeidet med Elverum Håndball er Frode Halberg AS. Som lokal gravemaskinentreprenør tilbyr bedriften en rekke tjenester. Transport, graving og persontransport. Frode Halberg AS har vært med Elverum Håndball i mange år med en stor håndballinteresse. Trenger dere bedrift eller du privat hjelp er det bare å kontakte Frode Halberg AS.

Klubben 2022

Vi er glade over at Klubben på Flisa velger å fortsette samarbeidet med Elverum Håndball. Til kommende sesong skal vi i felleskap gjennomføre aktiviteter rettet mot skolebarn i Innlandet som et ledd i at vi ønsker å øke aktivitet for barn og unge.

Klubben.no er en stor nettbutikk med stort utvalg av svømmeutstyr, idrettsutstyr, gymutstyr og treningsutstyr. Vi kan sterkt anbefale produktene som vi bruker hver dag i trening.

Kremmertorget 2022

Elverum Håndball har et sterkt ønske om at regionen vår skal vokse og være et aktivt og fint sted å bo i. I ønsket om å styrke regionen ligger vår store vilje til å få våre supportere og medlemmer til å handle lokalt i butikkene som finnes rundt oss. Kremmertorget er en klassisk møteplass i byen vår og med en god butikkmiks for en god handel. Vi er glade over at senteret velger å forlenge et samarbeid som har gått over mange år.

NTNU 2022

NTNU velger å forlenge det mangeårige samarbeidet med Elverum Håndball. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med lokasjoner i Trondheim, Ålesund og på Gjøvik.

NTNU har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet.

En student som vi sender ut i Europa sammen med NTNU er Alexandre Blonz. Alexandre har gjennomført sine studier på NTNU Gjøvik og kan fra nå av spille mange år som proff og vite at han har en utdanning å falle tilbake på når han en dag stopper som spiller.

SOLIDEQ 2022

Ukens siste partnerforlengelse er med de herlige folkene i SOLIDEQ. Solideq utvikler, produserer og selger stillas, tildekking og andre relaterte produkter. Stillasene produseres i aluminium og er kompatible med mange andre kjente stillassystem på markedet. Solideq har kunder innen bygg- og anlegg, olje- og gass, offshore, skipsverft, håndverkere og privatpersoner.

Uansett hvem kunden vår er så skal de være sikre på at Solideq for deres SIKKERHET I HØYDEN. Solideq i Norge har avdeling i Oslo, Bergen, Stavanger og Elverum.

I Elverum Håndball er vi veldig glade over å ha dere med videre.