En hyllest til Didrik W. Linderud – Elverum

En hyllest til Didrik W. Linderud

Tidligere lagkamerater, trenere og supportere hyller Didriks Linderuds karriere

Etter at nyheten om at Didrik Linderud legger opp kom ut har vi fått inn flere hyllester fra tidligere lagkamerater, trenere og supportere som ønsker å si noen fine ord til Didrik som menneske og hans karriere.

Lukas Sandell Aalborg og Svenske landslaget (spilte sammen med Didrik i to sesonger)
Det har var fantastiskt kul att få spela med Didde och det är en person som är väldigt lätt att tycka om då han är både snäll och omtänksam, dessutom alltid glad! Som handbollspelare ger han alltid 100% och är en väldigt ambitiös person! Jag tycker det är synd han avslutar karriären men vill önska honom ett stort lycka till med framtiden!!!

Michael Apelgren Trener IK Sävehof (trente Didrik i seks sesonger)
En drömspelare att ha i ett lag som visat en enorm lojalitet i alla år. En kille med rätt karaktär och som är smartare än dom flesta. Ligger alltid i framkant med träningsjobbet vilket han kommer ha nytta av vidare i livet också. Egen produkt som är född och uppvuxen i Elverum och har varit med på hela resan när vi blev klart bäst i Norge och till slut blev top 16 i Europa och blev ett stadigt CL-lag. Utstrålade alltid ett lugn och gjorde alltid jobbet , en gubbe att lita på helt enkelt. Stort lycka till med vad som väntar i framtiden Didrik!

Raymond Hamar Trener Elverums Herrelag (Trente Didrik i elleve sesonger)
Jeg startet å trene Didrik da han var 14 år gammel. Han var ikke stjerna på laget, men allerede da hardtarbeidende og på grunn av sin lojalitet til fellesskapet en viktig spiller. Vi har vunnet nasjonale medaljer sammen på ungdoms, junior og seniornivå og Didrik har vært viktig for dette og for min utvikling som trener. Jeg vil alltid være takknemlig for Didrik sitt bidrag til der jeg står som trener i dag. Didrik har alltid vært en spiller som har satt laget først og gått foran med gode holdninger i treningsarbeidet. Dette sammen med en voldsom dedikasjon og vinnervilje har tatt Didrik langt i idretten. Han gjør alltid ting 100%, og det er jeg sikker på vil gi han suksess utenfor idretten fremover.

Morten Nergaard Norges mestvinnende klubblagspiller (spilte fem sesonger med Didrik)
Didrik var alltid en dedikert spiller som var 100 prosent seriøs i treningsarbeidet. God i kontringsspillet og var en kjernefyr å ha i spillergruppa! Ønsker Didrik masse lykke til med alt han skal gjøre utenfor håndballbanen og så ses vi snart

Vegard Bakken Øien Nærbø (spilte sammen med Didrik i ni sesonger)
Didrik er en fantastisk person og en veldig god venn som alltid er i godt humør. En av de raskeste jeg spilt med, og løper ut en løpetest uten å bli svett! Han har en vill treningsmentalitet. Ønsker han alt godt fremover med studiene og livet uten håndballen. Gleder meg til å skape flere minner med deg utenfor håndballbanen!

Magnus Fredriksen Wetzlar og Norske Landslaget (spilte sammen med Didrik i tre sesonger)
Didrik, takk for at jeg spille med deg i tre sesonger. Du jobbet alltid hardest på treninger og var alt for god til å løpe. En sånn person alle vil ha i laget med treningsvilje og alltid godt humør. Kjedelig at du velger å legge opp, men er et vennskap jeg ikke kommer til å glemme. Glemmer aldri Kronekampen du hadde mot Halden!!! Takk for tre fantastiske sesonger med deg og lykke til videre i livet.

Tamas Ivancsik Ungarsk legende (spilte to sesonger med Didrik)
Didrik is a great person. We play in the same position but we understood each
other perfectly. He was very helpful when I arrived I am very grateful to him for that. A
player blessed with great skills who was very humble in training and matches. I always
admired how persistent he was if you had to work he was always 100% provided he was
a very honest and persistent player I am very sorry that this is how his career ended I wish
him and his family the best and I’m glad we played together

Torgeir Østenengen leder av Elverum Håndballs supporter

En vingmann takker av. Didrik som har vært med på en fantastisk reise, sammen med oss
i Taigan, gir seg med topphåndball. En av de lokale guttene, som mye av tiden har måttet kjempe for en plass på laget. Og kjempet og trent har virkelig Didrik gjort, en sikker vinner på løpstester. Bestandig artig for oss i Taigan, når de lokale produktene slår
til. I perioder var Didrik en sikker måltjuv på kanten. Rask til beins og rimelig treffsikker, til
stor jubel fra Taigan. Var kanskje ikke den som gjorde mest krav på plass og oppmerksomhet utenfor banen. Men utpå banen, ja der tok han for seg. Alltid vært flott å stå på enden av langsiden, å nyte av trickskudd, lobber og annet fiksfakseri vinger som Didrik rolig serverte vårs. Takk for all underholdning du har gitt oss i Taigan. Og du, når
du har trent deg sånn passe ned, har vi en ledig plass i Taiga`n. #klubbforlivet

Fredrik Ruud Trener Fyllingen Bergen (Trente Didrik i seks år)
«Didrik er den fødte lagspiller som alltid har gjort alt det han kan for lagets beste. Jeg har vært så heldig å få ha han både på aldersbestemt nivå i Elverum og senest i en amputert corona-sesong i FyllingenBergen. Hans dedikasjon, treningsiver og lojalitet har gjort at det alltid har vært en fryd å få lov til å være både trener og leder for Didrik. Det er selvfølgelig trist at Didrik aldri helt har fått muligheten, over tid, til å vise hvilket potensiale som faktisk bor i han. Dette er det både sykdom og rolle i laget som har satt en stopper for. Likevel har Didrik aldri klaget over ting han ikke kan gjøre noe med og forholdt seg dønn lojal for lagets beste i alle situasjoner. Jeg er glad for at han fikk med seg de opplevelsene og titlene han fikk i Elverum. Jeg er lei meg for at vi i Fyllingen Bergen ikke fikk mulighet til å prøve å utrette det samme, sammen med Didrik. Jeg er heldigvis helt trygg på at han vil utrette store ting også utenfor håndballbanen. Han er en vinner.»

Simen Holand Pettersen (spilte to sesonger med Didrik)
Dedikert, Treningsvillig, Profesjonell, Omtenksom, En å stole på, Kompis, Sosial, Klovn, Intellektuell, En god venn!

Jonas Burud

Didrik er en tvers gjennom profesjonell utøver som jeg har hatt gleden av å spille med i 6 sesonger. Vi har i løpet av årene opplevd mye morsomt sammen både på og utenfor banen. Didrik gir alltid 100%, klager aldri og er der når det trengs! Han er en som legger seg foran i treningsarbeidet og plasserer den berømte lista, noe som har vært til stor hjelp og motivasjon for meg og mitt treningsarbeid. En fantastisk lagkamerat og ikke minst venn. Kos deg som håndballpensjonist! Nå som du får litt ekstra tid, forventer jeg at du kommer på besøk til Frankrike så fort det lar seg gjøre!

Håkon Ekren

Didrik, du er en av de mest seriøse og dedikerte utøverne jeg har hatt gleden av å spille med! Vi har spilt sammen siden vi var juniorer, og det har vært mange oppturer og nedturer sammen.
Du har alltid hatt godt humør og en upåklagelig innsats, i tillegg til en løpskapasitet som har gjort meg grenseløst irritert. Prestasjonene på banen har det også vært mange av, selv om vi alltid har vært best som vanngutter.
Det er kjipt at karrieren din skal ende som den gjør nå, men det står respekt av valget du har tatt. Nå kan du gjøre alt det vi ikke har hatt tid til før, og kanskje fokusere litt på skolearbeidet.