Møter Fjellhammer til treningskamp onsdag! – Elverum

Møter Fjellhammer til treningskamp onsdag!

På onsdag spiller vi vår andre treningskamp i juni og denne gangen er det Fjellhammer og Kristian Bliznac som møter oss i til dyst. Fjellhammer overrasket stort i første del av sesongen i fjor, men hadde en litt tyngre andre del av sesongen. Men for Fjellhammer ble det sikker plass ettersom sesongen ble som det ble. Noe som er meget imponerende av den unge spillerstallen.

Laget har beholdt de aller fleste fra forrige sesong. Eneste som vi vet i skrivende stund er at Marius Kleiven har forlatt laget, mens Herman Gjekstad, Nikolai Moe og en ny målvakt i Loke Peter Brasen har kommet til. I tillegg har de nok planer om å hente en bakspiller til, men dette er ikke klart pr nå. Utenom dette vet dessverre ikke undertegnede om det har kommet flere nye spillere eller om andre har forlatt Fjellhammer. Uansett så ser laget ser ut til å være sterkere enn hva det var i fjorårets sesong, og at de klarte å beholde stjerneskuddet Benjamin Berg vitner om at det jobbes godt på Romerike.

For Elverum så er det mange spillere som fortsatt mangler når de skal ut i sin andre treningskamp i denne oppkjøringen. Simen Pettersen og Thorsten Fries er mest sannsynlig ikke tilgjengelige, i tillegg er de nye spillerne som kommer fra andre land ikke på plass enda. Det samme gjelder venstrekanten Sindre Heldal. Det er derfor en litt merkelig treningskamp med en del spillere som ikke kommer til å være i troppen til Elverum når neste sesong starter. Blonz, Schønningsen, Pujol, Oskar Kvernes og flere er med i denne kampen, men dette er spillere som allerede har signert for andre klubber. Litt av årsaken til at man velger å spille kamper er for å skape motivasjon i treningshverdagen og at det er lenge siden man har spilt kamp.

Avkast er 19:00 og vi håper jo selvsagt på en morsom kamp der de svarte og hvite trekker det lengste strået! Kampen spilles i Terningen Arena. HEIA ELVERUM!