OBOS fornyer og øker satsningen sammen med Elverum Håndball – Elverum

OBOS fornyer og øker satsningen sammen med Elverum Håndball

OBOS forlenger sin avtale med Elverum Håndball og dobler sitt engasjement i klubben. Fra før har selskapet vært synlige i Terningen Arena på herrelagets elitekamper og sammen med våre ungdommer. Fra sesongen 2021-2022 går OBOS inn som vår største samarbeidspartner til Elverum Håndballs damer!
OBOS vil den kommende sesong bli godt synlige rundt vår damesatsning med profilering på både drakter og træningsklær.

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman er veldig fornøyd på vegne av Elverum Håndball.
OBOS vil med denne avtalen være en viktig samarbeidspartner for de neste årene, vi gleder oss til å videreutvikle samarbeidet, og er selvsagt stolte over at de velger øke sitt engasjement i klubben, sier Kalle Bjørkman.

At de i tillegg ser hele klubben og lever sine verdier om likestilling fullt ut i den nye avtalen er veldig gledende for Elverum Håndball.

I OBOS er de også fornøyde med den nye avtalen, Øystein Nohr avdelingsleder på OBOS prosjekt uttrykker glede over å kunne forsterke samarbeidet med Elverum Håndball gjennom å løfte satsningen på klubbens damelag.

Avtalen gir OBOS god synlighet både nasjonalt gjennom herrelaget, men også regionalt gjennom vår sterke profilering rundt klubbens damelag. For OBOS er det viktig å tenke helhet, slik at også jenter og kvinner som vil satse på håndball får bedre muligheter til det.

Vi gleder oss til å samarbeide videre med Norges flaggskip i håndball og til å være med å ta nye skritt sammen.