Auto Plan og Elverum Håndball med to nye år sammen – Elverum

Auto Plan og Elverum Håndball med to nye år sammen

Elverum Håndball og Auto Plan AS velger etter tre år sammen å signere en ny og enda større samarbeidsavtale for de neste to årene.

Auto Plan er Norges ledende aktør innenfor biladministrasjon og leasing på kjøretøy. I løpet av våren har virksomheten flytter fra Midtstranda på Hamar til nyoppussede lokaler i Brenneriroa midt mellom Elverum og Hamar.

Her bygger de Norges største bruktbilanlegg og fra de nye flotte lokalene skal administrere alle eksisterende og nye avtaler.

Den offensive gjengen i Auto Plan landet akkurat en gigantisk avtale med forsvaret på rundt 600 biler i året, en offensivitet og vinnermentalitet som vi i Elverum Håndball virkelig er stolte over å samarbeide med.

Til kommende sesong vil samarbeidet utøkes og Auto Plan vil bli veldig godt profilert gjennom Elverums store eksponering i TV-ruten.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball er veldig fornøyd med den nye avtalen og kan ikke få fullrost Auto Plans ønske om å være med å bygge klubben videre til nye høyder.

Hver gang vi kommer med ideer til Tormod, Kenneth og Christian så er de positive og offensive når det gjelder å utvikles sammen. Vi føler virkelig at Auto Plan ønsker å utvikles sammen med oss.

Daglig leder i Auto Plan, Tormod Kvam er også fornøyd med forlengelsen.
Vi ser fram til en ny spennende sesong med Elverum Håndball. Mange store kamper både i Norge og Europa gir oss stor eksponering i TV.
At Dominik Mathe og Erik Johansson kommer kjøre bil fra Auto Plan gir en ekstra dimensjon på samarbeidet og vi gleder oss til nye store øyeblikk sammen med Norges sterkeste håndballklubb.

Om Auto Plan AS
Auto Plan AS ble etablert september 1999 og holder til i nye moderne lokaler i Brenneriroa, mellom Elverum og Hamar. Virksomheten omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Auto Plan har i dag i 44 ansatte lokalisert i Hamar. Selskapet omsatte i 2019 for 1. Milliard NOK.