Solstad til Bjerringbro -Silkeborg i 2022! – Elverum

Solstad til Bjerringbro -Silkeborg i 2022!

Neste sommer skal vår eminente strekspiller og kaptein Thomas Solstad ut på nye eventyr. Fra 2022/2023 sesongen blir den godt likte 24-åringen Bjerringbro-Silkeborg-spiller!

Solstad har levert til gangs for Elverum siden han kom fra Halden i 2019. Han har gitt juling til franske stjerner i PSG, holdt høyt nivå i den norske ligaen og ikke minst spilt seg inn i Christian Berges landslag, hvor han i disse dager går å venter på OL-uttaket.

Thomas Solstad er en leder som vet å få det beste ut av sitt lag og har vært en viktig bidragsyter til Elverum 2 seriegull og cupgull de siste sesongene, for ikke å snakke om internasjonalt i EHF Champions League.

Det er ikke bare en strekspiller som vet å gi juling i forsvar, både kontringer og ellegante mål har blitt et av varemerkene til 24-åringen fra Ski. 23 Cupmål, 81 seriemål og 82 CL-mål har det blitt for strekspilleren, i tillegg til å legge opp til utallige gode sjanser for sine kamerater i svart og hvitt.

Nå har gutta sommerferie før en ny og viktig sesong drar igang i midten av juli. Vi gleder oss til å se Solstad i aksjon igjen til høsten og venter i spenning på OL-uttaket og Champions League-trekningen som begge kommer i løpet av kort tid.

Det er nok en enorm annerkjennelse til jobben Solstad og klubben har lagt ned de siste årene. Nok en Elverumsspiller skal nå ut i Europa og vi er sikre på at Bjerringbro-Silkeborg ikke er siste stoppested for en spiller av kaliberet til Thomas Solstad!

Vi ønsker lykke til når den tid kommer, men først skal vi nyte den hardtarbeidene kapteinen i aksjon i svart og hvitt her hjemme i en siste sesong!