Dominik Mathé til Paris Saint-Germain i 2022(!) – Elverum

Dominik Mathé til Paris Saint-Germain i 2022(!)

Etter ett år i Elverumsdrakt har den ungarske landslagsspilleren Dominik Mathé gjort seg velkjent i håndballeuropa. Fra 2022 sesongen skal høyrebacken til selveste PSG!

Det har vært kjent at PSG har vært på utkikk etter en erstatter for Nedim Remili som i etter kommende sesong går til polske Kielce. Nå har PSG funnet erstatteren og den fant de langs glommas bredder i Elverum.

Solstad skal til Bjerringbro-Silkeborg og nå er det klart at Dominik Mathé går til PSG begge overgangene skjer neste sommer!

For Dominik Mathé har virkelig levert sakene denne sesongen, og det går ikke upåakten hen. Med 59 mål i EHF Champions Leauge og gode landskamper i bagasjen går turen nå til den franske hovedstaden.

Mathé’s singnering med Elverum kom rett før EM i 2020, da hadde han allerede herjet på Ungarns U-20 landslag, men var fortsatt et forholdvis ubeskrevet blad for mange i håndballverden.

Etter ett år i Elverumstrøya vet alle hvem Mathé er, og mindre kjent blir ikke 22-åringen med det første. Når PSG venter i 2022.

Nok engang har Elverum vært et viktig springbrett ut i Europa for et godt talent. Mathé gikk til Elverum fremfor flere aktuelle CL-klubber, nettopp for å bli mer klar å ta nye steg senere i karrieren, og allerede nå er det altså klart at det kun blir en sesong til i svart og hvitt for ungareren.

Mathé har en spillestil man ikke finner hvor som helst, eksplosiv og uberegnelig. Ikke minst en skuddarm som mange selv i Champions League kan være misunnelige på, nå skyter han seg inn i storlaget PSG, og han er neppe den siste fra Elverumtroppen som skal ut på nye eventyr i Europa.

Nå gleder vi oss til å se Mathé i aksjon igjen til høsten. Det gjenstår fortsatt en sesong i Elverum og det er ingen tvil om at Mathé har vokst betydelig det siste året. Så håper vi på fulle haller igjen og mer action fra høyrebacken i sesongen som kommer!

Vi ønsker Dominik god tur til den franske hovedstaden når den tid kommer!

Gode helg alle sammen!