Plass i EHF Champions League og flere partnersigneringer! – Elverum

Plass i EHF Champions League og flere partnersigneringer!

Det er stor entusiasme rundt Elverum Håndball om dagen. Først ble vi klare for gruppespill i EHF Champions League på mandagen og gjennom uken har vi signert hele syv samarbeidsavtaler.

Asko 2022

Første partner som i uken har signert videre samarbeid med Elverum Håndball er Asko. Fra neste sesong velger Asko å forsterke avtalen med å inngå i EH B2B Nettverk. Asko forsyner Norge med dagligvarer og er en riksdekkende grossist av mat til alle Norgesgruppens butikker og serveringsbransjen. I Elverum Håndball er vi stolte over å ha et så kjent konsern med som partner.

Digiflow 2024

Neste samarbeidspartner som signerer videre samarbeid med klubben er Digiflow. Med hovedkontor på Lysaker og avdelingskontor i Elverum er Digiflow en sterk IT leverandør innenfor SMB-markedet og har som mål å være den ledende.

Målet skal nås gjennom å ha det beste konseptet, ansatte som føler de er en del av en familie og fornøyde kunder hvert år.
Avtalen med Digiflow går fram til 2024.

Dokumentsenteret Hamar 2024

Dokumentsenteret Hamar velger å skrive langsiktig samarbeid med Elverum Håndball. Etter tre år i nettverket ønsket daglig leder Kim Skogheim i Dokumentsenteret å signere langsiktig. Begge parter er fornøyde med samarbeidet og Dokumentsenteret får mye ut av nettverket.

Vi gleder oss til å fortsette den gode jobben sammen og kan love noen store overraskelser via Dokumentsenteret litt inn i den nye sesongen.

Elverum Sentrumsforening 2022

Elverum som handelssenter vokser for hvert år. Med mange dyktige folk i gode butikker, restauranter og servicebedrifter føler vi som en samlende klubb at vi ønsker å være ambassadør for økt handel i byen vår. At da Elverum Sentrumsforening som representerer butikker mellom våre to flotte kjøpesenter velger å forlenge samarbeidet synes vi er fantastisk. Med Christian Eckbo i spissen har sentrumsforeningen de siste årene økt aktivitetene i stor grad. Dette til stor glede for hele byen.

Plan 1 2022

Plan 1 og Elverum Håndball har holdt sammen i mange tiår. Gleden når vi nå forlenger med ytterligere en sesong er stor. Plan1 er et tverrfaglig planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma innenfor fagfeltene arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging og prosjektadministrasjon.

Firmaet består av sivilarkitekter, sivilingeniører og ingeniører i tillegg til administrasjonen. Vi har hovedkontor i Elverum, og avdelingskontorer på Hamar og Gardermoen.

Vi gleder oss til mange år sammen også i framtiden.

Tepas 2022

Tepas konsernet med hovedkontor i Trysil velger å forlenge sitt samarbeid med Elverum Håndball. Etter ti år sammen er det utrolig inspirerende at Tepas er så fornøyde med samarbeidet og spesielt nettverket. Tepas har flere områder de leverer innenfor med vaskeri, industriproduksjon, kompetanseheving for å nevne noen. Vi gleder oss til flere år sammen.

Tory Vaskeri & Renseri 2022

Rene tøy er for oss i Elverum Håndball = Tory Vaskeri & Renseri. I mange år har Tory vasket tøyet til våre elitegutter sånn at de ser pene ut i tv-bildet når de representerer regionen vår. Nå forlengs samarbeidet til begges glede og vi ser fram til mange gode år sammen.