Onsdag starter reisen med å ta håndballen tilbake til folket – Elverum

Onsdag starter reisen med å ta håndballen tilbake til folket

Fantastiske Elverum Håndballsupportere, etter 16 måneder fra hverandre starter vi onsdag reisen med å ta håndballen tilbake til folket.

Klubbens herrelag skal ha sin klassiske premieretrening og endelig har vi lov å møtes igjen.

Endelig skal vi få dele vår store lidenskap, juble over fantastiske angrep, slite håret i stykker over hodeløse misser, diskutere keepere og ikke minst bare få være sammen i det felleskap vi elsker å være en del av.

Jeg har i alle mine år i Elverum sagt at det som gjør denne klubben og byen så spesiell er det fantastiske samholdet og den vanvittige interessen rundt håndballen.

Etter 16 måneder hvor samhold, felleskap og sosial omgang i stort sett ikke har vært lov så ser vi hvor viktig det er å ha noe å være en del av.

Jeg har fått mange mailer gjennom Covid-tiden fra supportere og samarbeidspartnere som savner venner, savner å gå på kamp, savner å se treninger, savner borteturer – sa de savner rett og slett håndballfamilien.
Den håndballfamilien som vi alle er en del av, enten du er ung eller gammel, rik eller fattig, svensk eller født i Styggberget.

Når Raymond (Børge er i Japan) setter i gang treningen onsdag 16:00 i Elverumshallen så er det forhåpentligvis starten på en ny tid hvor vi skritt for skritt skal få lov å ta håndballen tilbake til folket.

Nå vil vi møtes igjen og nå vil vi se våre venner. Vi vil få utløp for våre følelser og vi vil kjenne på stolthet når våre gutter og jenter presterer på banen.

Det er fortsatt noen få gratisbilletter igjen i billettappen og jeg vet at våre spillere gleder seg utrolig mye til å få møte alle dere igjen.

Er du hjemme i Elverum er det bare å ta turen for å bli med inn i en ny sesong hvor vi forhåpentligvis får lov å være mer samlet igjen.

Sammen er vi Elverum Håndball og sammen skal vi ta håndballen tilbake til folket.

Gleder meg vanvittig mye til å møte dere alle i Elverumshallen

/Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball