Første halltrening: Nå er sesongen igang! – Elverum

Første halltrening: Nå er sesongen igang!

Nye og gamle spillere på plass når supporterne ønsket velkommen til ny sesong!

Onsdag var tribunene fyllt, og Elverumsgutta kunne en og en løpe inn til stormende jubel til sin første trening for sesongen.

Tradisjon tro var hundrevis på plass i hallen, kledd i svart og hvitt, for å gi gutta både nye og gamle en varm velkomst og en god start på sesongoppkjøringen.

Spillerne fra forrige sesong visste godt hva de gikk til, mens troppens nye medlemmer nok fikk seg et lite sjokk når de så den fulle tribunen de skulle trene foran i ærverdige Elverumshallen.

Det manglet ikke på engasjement på tribunen, både heiarop, applaus og latter hører med når gutta kaster igang sesongen i sin første halltrening.

Gutta var derimot ikke på plass for å småprate, Thorsteinn var raskt klar med dagens første del av økten, og satte gutta igang med strikk og tøyetrening, mens Raymond Hamar sto på sidelinjen og oppsummerte forrige sesong før han så fremover, introduserte de nye spillerne og med en glimt i øyet så litt på sesongens muligheter.

Så var det klart for alvoret, tøyinga er over og vestene deles ut. Det er klart for fotball til oppvarming til de fremmøttes store glede. Her mangler det ikke på nydelige mål, flotte pasninger og involveringer som er på kanten, men Kasper Lien var ikke vond å be om å åpne målkontoen i svart og hvitt og brukte bare sekunder på å sette kveldens første til ellevill jubel fra trubunen og sine lagkamerater.

Ikke vet vi, men vi mistenker at flere har trent fotball i ferien, for nivået var det ingenting å si på, eller det vil si, det var vel kanskje innsatsen og muligheten til å vise seg fram som skapte noen ekstra fine finter og flipperspill.

Så var det enedleig klart for det tilskuerne virkelig var på plass for å følge, nemlig håndballen. Det fantes en sur mine på tribunen denne julikvelden, og når Vidovic og co begynte å vise fram hva de var gode for var det nærmest elektrisk stemning i Elverumshallen.

Nå er endelig sesongen igang, og det er bare å glede seg til å se denne gjengen i aksjon, både de på tribunen og de på banen satte standarden for oppkjøringen!

Dette er Elverums nye spillere!

Det var mange glis å spore i hallen når treninga var over. En god dose selvtillit etter en varm velkomst fra supporterne sapte god stemning og godt humør hos ferske spillere som nok gikk inn i Elverumshallen med litt høye skuldre, men som fort følte seg hjemme i håndballbyen.

Dette er de nye spillerne i årets tropp:

Stig-Tore Moen Nilsen
Kasper Lien
Josip Vidovic
Orri Freyr Torkelsson
Eric Johansson
Sindre Heldal
Brede Dahl
Erlend Stafset