Møter Nøtterøy i sesongens første treningskamp! – Elverum

Møter Nøtterøy i sesongens første treningskamp!

Etter noen tøffer dager i Trysil skal endelig ELverumsgutta gjøre det de liker aller best. Årets første treningskamp står på agendaen og det er match mot nyopprykkede Nøtterøy som skal kjempe om den gode følelsen etter en lang periode med trening. Nøtterøy rykket opp etter en dramatisk kvalifisering mot Viking Stavanger. Laget trenes av den tidligere norske landslagstreneren, Robert Hedin.

Laget er forsterket seg med Amadeus Hedin, som nok en gang skal spille under sin far. I tillegg har de hentet den rutinerte midtspilleren Espen Røhmer fra Runar. I målet har de kvalikhelten Eirik Varpe forlatt laget, i tillegg har kantspilleren Tollef Lindqvist reist til KRS. Heldigvis har de klart å holde på Anders Teige Bøe som var en åpenbaring i1.divisjon og kvalifiseringen. Nøtterøy har også hentet danske Simon Vogensen Egtved som skal vokte målet i tospann med Dragan Kondic. Det blir spennende å se hvordan Nøtterøy ser ut så tidlig i sesongen.

I Elverum er det en rekke nye spillere og en rekke spillere som ikke spiller kampen mot Nøtterøy. Både Thomas Solstad og Simen Pettersen er i Tokyo sammen med trener Børge Lund. I tillegg til dette er Sitg Tore Moen Nilsen, Dominic Mathe, nykommer Eric Johansson ute med skader. Det vil si at det blir en fin mulighet for spillerne som skal inn på sidebackene til å vise seg frem. Unggutten Erlend Stafset som imponerte stort i Trysil på treningsleiren får mest sannsynlig prøve seg på høyrebakspiller, mens både Jakob Moen, Tobias Grøndahl og Josip Vidovic vil bekle de andre posisjonene. I tillegg kan det hende at Raymond Hamar plukker opp en rekruttspiller eller to.

Kampen har avkast 16:00 i Elverumshallen. Vi går for seier og en godfølelse! HEIA ELVERUM!