Seier mot Nøtterøy i lekent oppgjør! – Elverum

Seier mot Nøtterøy i lekent oppgjør!

Elverum - Nøtterøy 30-28 (Treningskamp)

Søndag tok Elverum imot Nøtterøy til treningskamp i gode gamle Elverumshallen, og det ble valuta for pengene for håndballsulte supportere!

Selv med 5 spillere ute av troppen var Elverumsgutta i godt humør når Robert Hedins menn var på plass i Elverumshallen. Omlag 200 håndballsultne tilskuere var på plass på tribunen og stemningen var akkurat slik vi husker den fra sist vi fikk lov til å spille håndball foran publikum i Elverum!

Elverum viste seg fram med både elleville pasninger, lekre vendinger og knallharde taklinger, og la ingenting i mellom i sesongens første treningskamp. Raymond Hamar styrte laget i Børge Lunds fravær (På OL oppdrag i Tokyo), og rullerte godt på gutta som var tilgjengelig. Med unntak av Mathé, Johansson, Solstad, Holand Pettersen og Moen Nilsen var alle man delaktige i en fartsfylt og lekker kamp for de fremmøtte.

Hamar oppsummerer kampen slik:

– Godt å være i gang. Disse kampene er viktige for oss for å få jobbet med relasjonene både fremover og bakover i banen. Kampen bærer preg av å være den første kampen i sesongen for begge lag syns jeg. For mange skudd bom og noen tekniske feil for mye fra vår side i dag. Periodevis setter vi ett bra tempo i fremoverspillet og klarer å komme opp i den intensitet vi ønsker bakover. Vi skal jobbe med å gjøre disse periodene lenger for hver match fremover. I angreps spillet syns jeg vi spiller med fin ro og at vi er disiplinerte og spiller oss til mange gode sjanser. Med litt høyere treff prosent på skuddene så ville vi kunnet nærmet oss 40 mål i dag, og det er gledelig i første match for sesongen.

Det hører til å nevne at Orri Freyer Thorkelsson gjorde seg til publikumsyndling fra start med flere lekre avslutninger, hvorpå han fridde til Taiga’n med ellevill jubel. Det er god grunn til å tro at flere av gutta følger opp når turen går til Alvdal og ny treningskamp på torsdag.