Elverum -Kolstad på Alvdal i kveld! – Elverum

Elverum -Kolstad på Alvdal i kveld!

Etter en fin kamp og seier mot Nøtterøy er det klart for sesongens andre treningskamp. Denne gangen er det Trondheimslaget Kolstad som møter våre gutter til dyst. Laget trenes av Stian Gomo, men med seg har han fått Sander Sagosens far, Erlend Sagosen. Et meget kompetent trenerteam som garantert vil flekke tenner mot alle lagene i Norge den kommende sesongen.

Kolstad har mistet noen spillere fra forrige sesong. Ut har blant annet Ronald Putans og Daniel Brandmo gått. Begge spillerne har lagt opp. I tillegg er tidligere Elverumspiller Torbjørn Eide borte fra klubben. Om Eide har lagt opp eller gått tilbake til sin gamle klubb Melhus er litt usikkert. Men om man ser på spillere som har kommet inn så vil man kanskje si at Kolstad har enda litt bedre bredde enn hva de har hatt tidligere. En av sesongens mest spennende signeringer er den tidligere Arendal- og Sandefjordspilleren Magnus Langeland. En midtspiller med et massivt trøkk i spillet sitt. Kolstad har også hentet opp spennende Dennis Solem og Magnus Stølefjell fra egne rekker. Sondre Orheim er en ung målvakt som har kommet fra trønderhåndballen. Den siste spilleren som er hentet er Aksel Hald fra Tromsø. Fellesbetegnelsen for disse spillerne er at de alle er unge og veldig talentfulle, og det er knyttet stor spenning til hvilke steg de kan ta i løpet av sesongen.

Utenom de nye spillerne er det knyttet en del forventninger rundt deres unge stjernespiller, Simen Lyse. Bakspilleren har fått enda en god treningsperiode og det er forventet at han bærer mye av laget sammen med rutinerte Rasmus Carlssen og Lars Eggen Rismark. Det blir også spennende å følge det fysiske monsteret Henning Limstrand i sin andre sesong på elitenivå.

For Elverum er det fortsatt en del skader, men det er forventet at man tar nye steg i riktig retning etter kampen mot Nøtterøy. Kampen har avkast 18:00 og denne gangen den spilles i Alvdal. Vi håper selvsagt på seier! Men vet at Kolstad har hatt god kontroll på oss i treningskamper.