Halden er motstander i Gruehallen i kveld – Elverum

Halden er motstander i Gruehallen i kveld

I Kveldens kamp møter vi Halden i Gruehallen. Dette blir Morten Nergaards første møte med gamleklubben etter at han valgte å legge skoene på hyllen, men senere gjorde stjernemålvakten comeback for Fjellhammer før han midt i forrige sesong valgte å spille for Halden for å hjelpe laget til landslagslegenden Jan Thomas Lauritzen å holde plassen. Nergaard er en av de mestvinnende i Elverum håndballs historie, og det blir nok en spesiell aften for begge parter, selv om det kun er en treningskamp.

Halden har mistet Trym Bilov-Olsen, August Storbugt, Toke Schrøder og Kasper Lien. Kasper Lien har kommet til Elverum etter en helt fantastisk sesong i Halden forrige sesong. Storbugt gikk til toppklubben DHK, mens Bilov Olsen gjør comeback i barndomsklubben Runar. Toke Schrøder har signert for en klubb i Frankrike.

Halden har hentet noen nye høyrekanter, blant annet Morten Linder og Ulrik Eriksson. I tillegg har de fått tak i Jørgen Jansrud og en Irsk bakspiller. Det blir spennende å se hva Ulvene får til i år med nesten helt nytt lag. Jansrud er et kjent ansikt for Elverum etter at han spilte i klubben i en del år som junior, men også en del år på A-lagt.

Elverum er inne i en god periode med seier både mot Nøtterøy og Kolstad. Selv om flere av nøkkelspillerne er skadet så er det andre som står frem. Erlend Stafset(02) er en av ungguttene som virkelig viste seg frem i den komfortable seieren mot Kolstad for noen dager siden. Kampen har avkast klokken 19:00 og vi håper på en meget god prestasjon mot Halden.

HEIA ELVERUM!