Ny storseier mot Nærbø! – Elverum

Ny storseier mot Nærbø!

Elverum-Nærbø 37-27(16-12)

Elverum tok i mot Nærbø nok en gang etter lørdagens kamp, og denne kampen ble ganske så annerledes som den første. I kampen som var avslutningen på Elverum Cup, så var det Nærbø som gikk rett i strupen på Elverum og ledet tidlig med tre mål. Elvreu spiste seg rolig inn i igjen i kampen, men det var gjestene som ledet 7-4 etter en god periode da uret sto på 8 minutter. Anført av kaptein Thomas Solstad sørget de svarte og hvite for at Elverum utlignet til 7-7 etter 10 minutter spill, og etter dette virket det som om Elverum hadde relativt god kontroll på gjestene fra Nærbø.

Ti minutter senere var det fortsatt helt likt mellom lagene. Etter 20 minutter var stillingen 10-10 etter at Tobias Grøndahl satte inn et straffekast sikkert bak Nærbøs målvakt. Inn mot pause lukket Elverum igjen bakover, og Nærbø klarte ikke å notere seg for noen mål etter Grøndahls straffekast. Elverum på sin side nettet fire ganger til, og kunne dermed gå til pause med en 16-12 ledelse.

Solstad gjorde 11 mål mot Nærbø i Elverum Cup søndag

Elverum byttet litt på laget i pausen, men de fortsatte i samme sporet som minuttene før pause. Den Islandske kanten Orri Freyr Thorkelsson fløy inn 20-16 etter ca fem minutter i 2.omgang. Etter 10 minutter hadde Elverum rykket i fra ytterligere, og ledet 25-18 over Nærbø, og da måtte gjestene også ta en timeout for å samle seg.

Elverum var det klart beste laget i den 2.omgangen. Med ti minutter igjen å spille så ledet vertene med hele 9 mål i Terningen Arena.

Elverum vant tilslutt 37-27 i søndagens kamp. En god lagseier der Thomas Solstad fikk æren av å sette inn kampens siste scoring. Takk for to gode kamper til Nærbø. Nå ser vi fremover mot en god treningsuke. Takk til alle som fulgte oss. Heia Elverum.