Elverum vender nesen mot Ungarn! – Elverum

Elverum vender nesen mot Ungarn!

Etter flere uker med oppkjøring, og treningskamper mot norske motstandere reiser Elverum utenlands for de siste treningskampene før sesongen starter.  Elverum som så langt i oppkjøringen har slått blant annet Kolstad, Nærbø og Halden skal nå måle krefter mot det ungarske storlaget Pick Szeged.

Onsdag setter Elverumsgutta seg på flyet til Ungarn, hvor de skal ut i to tøffe kamper mot Alexandre Blonz og hans nye lagkamerater i Pick Szeged.  Lagene har møtt hverandre flere ganger de siste årene i EHF Champions Leauge, både i 2019/20 og sist i 2020/21 sesongen.
Første kamp spilles torsdag klokken 18:00, mens den andre kampen spilles lørdag kl.18:00.

Disse treningskampene er de siste kampene i Elverums oppkjøring før NM og seriespill starter om bare noen få uker.