Elverum måtte slite mot storklubben Szeged – Elverum

Elverum måtte slite mot storklubben Szeged

Elverumsgutta gikk på sesongens første tap i den første treningskampen mot Szeged denne helga.

Det var tidlig ungarerne og Alexandre Blonz som tok føringen i kampen, og det endte til slutt 29-24 foran en mengde publikum og god stemning i arenaen.

Raymond Hamar oppsummerer torsdagens oppgjør:

-Vi møter ett verdens lag og det er utrolig nyttig for oss for å få svar på hvor vi ligger. Vi gjennomfører en bra kamp hvor vi får en del gode svar på hva vi må jobbe videre med før vi starter med tellende kamper i serie og Cl. Forsvarsmessig begynner vi å henge mer og mer sammen, noe som er gledelig. Angreps messing varierer vi fortsatt, men på vårt beste ser det riktig bra ut. Vi fortsetter å jobbe med å få detaljene i spillet til å sitte»

Allerede lørdag kommer ny mulighet i Ungarn når nytt møte med Szeged står for tur.

Kampfakta

MOL-Pick Szeged-Elverum 29-24 (15-12)
Treningskamp
Újszeged idrettshall
Tilskuere: 2.000
Utvisninger: MOL-Pick Szeged 2 x 2 min., Elverum 1 x 2 min.
Elverums lag:
Josip Vidovic, Christopher Hedberg (2), Kristian Hübert Larsen, Kasper Thorsen Lien, Simen Holand Pettersen (2), Niclas Fingren (1), Tobias Grøndahl (1), Orri Freyr Thorkelsson, Endre Langaas (2), Dominik Mathé (7), Eric Johansson (1), Erlend Stafset, Sindre Heldal (3), Thomas Solstad (5)
Toppscorer Szeged: Bogdan Radivojevic (4) og Sebastian Frimmel (4)