Elverum kjempet, men måtte se seg slått i Ungarn – Elverum

Elverum kjempet, men måtte se seg slått i Ungarn

Elverumsgutta spilte lørdag sitt andre oppgjør mot Szeged i Ungarn denne uka, og det ble en betydelig mer spenningsfylt kamp enn i torsdagens oppgjør.

Det var Szeged som fra ifra fra start, men Elverum kom tilbake med et voldsomt comeback til pause. Litt uti 2.omgang var det Elverum som hadde føringen, men Szeged kom tilbake på tampen og sikret seg en 29-27 seier i Ungarn.

Dermed ble det to tap mot Blonz og Co for Elverumsgutta, men de viser tydelig framgang og leverer et meget god kamp lørdag!

Niclas Fingren oppsummerer:

«Horribel innledning. Kastet bort mye baller. Slurver med de enkle tingene. Deretter jobbet vi oss sakte men sikkert inn i kampen igjen, uten å egentlig spille så utrolig bra, men det gjør at vi ligger under med bare ett mål til pause.»

«Andre omgang starter vi veldig bra, Emil er rå i mål og får en bra flyt. Men vi blir litt slitne på skutten og orker ikke kjempe hele vegen ut»

Thomas Solstad:

«Starter elendig og kommer 7 bak. Henter inn til pause.
Så går vi opp i ledelsen. Leder med to midt i kampen, så vinner de til slutt»

Emil Kheri Imsgard:

«Jeg synes vi roter frytkelig mye de første 15 min.Men tar oss opp og fører store deler av 2.omgang. Fortsetter det gode spillet framover og bakover, men det glipper litt siste 10 når vi har noen tekniske til»

Målscorere Elverum:

Simen Holand Pettersen(6), Thomas Solstad (6), Dominik Mathe(5), Tobias Grøndahl(3), Sindre Heldal(3), Kasper Lien(2), Endre Langaas(1), Eric Johannson(1).