Ny FanZone! – Elverum

Ny FanZone!

Vi har savnet publikum så mye at vi fra sesongen 2021/22 vil løfte kampopplevelsen i Terningen Arena enda et hakk!

Med en gang du setter føttene innenfor hovedinngangen er du inne i FanZone hvor du kan kjøpe mat fra Pizzabakeren, BigBite og annet snacks fra kioskene, og ta deg en øl eller annen leskedrikk før, under og etter kamp.

Før kamp blir det diverse underholdning på scena i FanZone, i form av intervjuer med spillere, trenere og andre gjester, quiz, konkurranser og mye annet spennende. Partnerne våre stiller også med stands og vi har noen heftige premier du ikke vil gå glipp av!

FanZone åpner to timer før kamp, er åpen i pausen, og 45 min etter kamp.

Ta med venner og familie allerede 5. september for årets første hjemmekamp og opplev programleder Leffe på scena med gjester og konkurranser fra 15:15 og frem til kampstart 17:00!

Følg med på ehh.no, Facebook og Instagram for program.