Elverum starter sesongen med NM borte mot Lillehammer i kveld! – Elverum

Elverum starter sesongen med NM borte mot Lillehammer i kveld!

Jakten på cupfinale starter i kveld!

Årets første tellende kamp spilles mot LFH-09 i cupen. Lillehammerlaget slo ut de gamle heltene fra Leiret i den første runden i cupen, og nå er det altså storebroren til Leiret som står for tur for laget som trenes av Thomas Jonsdal. LFH er et meget godt 2.divisjonslag som spiller for å rykke opp til 1.divisjon. Selv om laget ikke har spilt seriespill etter nedrykket fra 1.divisjon er det ventet at laget er en av opprykksfavorittene i sin avdeling.

Laget består av en rekke gode spillere, med målsniken Magnus Mangrud i spissen. Kantspilleren har tidligere eliteerfaring fra Falk Horten og har også tidligere vært toppscorer i 1.divisjon. på høyrebacken har Lillehammer tidligere Elverumspiller Kim Skaug. Brumunddølen har også spilt eliteserie for både ST.hallvard(Nå Fold HK) og Nøtterøy. Skaug var i Elverum i noen år som junior, og fikk også ett par kamper for A-laget for ca 10 år siden.

I målet har Lillehammer Jørgen Bakke. Målvakten var i mange år 2.-3keeper i Elverum sammen med Vegard Bakken Øien. Morten Nergaard var første målvakt, men de gangene Bakke fikk muligheten var han som regel god i målet til Elverum. Men lite spilletid førte han til Sverige før han vendte nesen hjem til Lillehammer og LFH.

Elverum kommer fra to tøffe treningskamper mot Pick Szeged. To tap ble det mot det ungarske storlaget, men Elverum overbeviste i spillet mot laget til Alexander Blonz. Elverum er selvsagt storfavoritter mot 2.divisjonslaget og alt annet enn avansement er ikke godt nok. Selv om det er mange nye så vil antagelig Børge Lund jobbe med å sette laget så godt som mulig inn mot den nye sesongen.

Vi satser på seier! HEIA ELVERUM!