Tirsdag er det seriestart: Elverum møter Drammen borte! – Elverum

Tirsdag er det seriestart: Elverum møter Drammen borte!

Endelig klart for serieåpning og hvilken start det blir for Elverum. Drammen som er tippet helt i toppen venter Børge Lunds gutter når det er avkast på onsdag. Drammen er det laget i Norge som har hentet best spillere for å spe på stallen etter årets sesong. Inn har André Kristensen og Herman Vildalen kommet fra ØIF Arendal. I tillegg har de hentet Markus Niva fra BSK, August Storbugt Fra Halden og August Båskar Pedersen fra Bjerringbro. Spesielt signeringen av Pedersen viser at DHK har lyst til å kjempe om gullet.

DHK har et lag som er en god miks av ungt og rutinerte spillere. De har mistet en del spillere som kanskje var over toppen, men har erstattet disse med litt yngre og mer sultne spillere. Av spillerne som er borte så er Espen Lie Hansen, Alexander Westby, Joakim Hykkerud blant de mest kjente. På benken har DHK fortsatt håndballegenden Kristian Kjelling som styrer spillet med litt hjelp av den eminente playmakeren Gøran Sørheim.

For at DHK skal overvinnes i onsdagens kamp er det utrolig viktig at de svarte og hvite klarer å overliste målvaktene til drammenserne. Sander Heieren og André Kristensen er trolig det beste keeperparet i landet og blir en nøkkelbrikke om DHK skal ta gull i årets sesong. I tillegg har de gode forsvarsspillere i Oskar Olafsson, Espen Våg, nevnte Vildalen og Storbugt. Det er helt klart at DHK er ekstremt sterke bakover i banen. DHK er også et av lagene i Norge som eksprimiterer mest med ulike forsvarsformasjoner.

Fremover må Elverum passe godt på Viktor Norberg og de andre skytterne til DHK. I tillegg har DHK veldig gode kantspillere. Pedersen og Ola Lillelien er spillerne som kommer til å spille mest, men de har også gode spillere i bakhånd. I tillegg til alle nevnte spillere har de gode playmakere i Sindre Aho og Gøran Sørheim. Det blir spennende å se hvordan Kjelling disponerer laget i den TV-sendte matchen.

Elverum har nesten alle mann med, og det er ekstremt gledelig å se at Eric Johansson er tilbake igjen etter litt trøbbel med kroppen. Elverum har gjort noen gode treningskamper i det siste og er nok proppfulle av selvtillit når de går inn i den meget vanskelige bortekampen mot DHK. Seierssjansene er kanskje 50/50 selv om Kjelling uttalte på Kick-off for noen dager siden at Elverum var milevis foran DHK. Det er vel det man kan kalle et taktisk utsagn for å starte et mindgame med spillerne og trenerne hos Elverum.

Avkast er klokken 19:45 på onsdag! Vi håper vi er klare for kamp og at det kan resultere i poeng på en svært vanskelig bortekamp. HEIA ELVERUM!