Fredag og vi presenter flere samarbeidspartnere som har skrevet nye avtaler med Elverum Håndball – Elverum

Fredag og vi presenter flere samarbeidspartnere som har skrevet nye avtaler med Elverum Håndball

Sesongen er i gang og Elverum Håndballs nettverk vokser for niende året på rad. Med siste ukens signeringer har vi nå over 140 medlemsbedrifter som er med og bygger klubben videre mot nye høyder.

Arealtek 2025
Arealtek AS er et rådgivende ingeniørfirma innen arealplanlegging og kommunalteknisk planlegging. De tilbyr det meste innen rådgivning, planlegging og prosjektledelse innen VVA. I tillegg jobber De med 3D-visualisering, utfører støyberegninger og kan bistå med utarbeidelse av reguleringsplaner og i planprosesser generelt. Arealtek AS har sentral godkjenning innen VVA.

Arealtek har hovedkontor i Elverum med 17 ansatte. I tillegg har de kontor på Gardermoen med 4 ansatte. Elverum Håndball er utrolig stolte over å signere langsiktig samarbeid med sterkt voksende aktør i markedet.

Blinkhus Bokvalitet 2022
Vi er glade over at Blinkhus Bokvalitet som nå får en lokal forhandler i Erik Holtet går inn som en samarbeidspartner til Elverum Håndball. Ambisjonene er store og med Erik ved roret gleder vi oss til å være med og markedsføre framtidige boligprosjekter.

Family Sports Club 2022
Family Sports Club Elverum har 2 avdelinger i Elverum, ett på Terningen Arena og ett i Dammenvegen 2. som treningssenter ønsker de å være en pådriver for fysisk aktivitet, helse og velvære her i Elverum.
De ansatte er dyktige og engasjerte som gjør sitt aller beste for å gi deg en god treningsopplevelse hver gang du er på trening! Family Sports Club har ett bredt utvalg av gruppetimer- alt fra nybegynner til viderekommende, så her er det noe for alle. Foretrekker du å trene på egenhånd, så er begge våre sentre godt utstyrt, som gir deg mange alternativer til å trene det du måtte ønske. Vi har personlige trenere og kostholdsveileder klare til å hjelpe ved behov. Elverum Håndball trener på Family Sports Clubs begge senter med både seniorlagene våre og våre ungdommer. Vi er veldig glade over å forlenge samarbeidet videre.

Gunnar Holth Grusforettning 2022
Gunnar Holth Grusforretning AS har administrativ base og verksted på Kongsvinger. Av de ansatte i selskapet er ca. en fjerdel ansatt lokalt ved anleggene, mens resten pendler til anlegg over hele landet. Vi en viktig og stolt arbeidsgiver i Kongsvinger. Gunnar Holth Grusforretning AS er et familieselskap som fremdeles eies og drives av familien Holth. I dag drives bedriften av andre generasjon Holth, og eierskapet er fordelt mellom andre og tredje generasjon. I Elverum Håndball er vi veldig glade over at Gunnar Holth Grusforretning velger å være en del av Norges sterkest voksende B2B Nettverk.

Nye Sporten Elverum 2023
Kremmertorget har igjen fått en sportsbutikk når Nye Sporten har etablert seg i 2.etasje ved Spiseriet. Med Lise Lotte Gjelvik som butikksjef. Nye Sporten tilbyr ett bredt produktspekter innen sport, fiske, ski, sykkel og fritid formidlet med stor fagkunnskap og god kundeservice. For oss i butikk er det viktig å bygge opp om lokalsamfunnet og samarbeide godt med lag, foreninger og forskjellige organisasjoner. Vi er kommet hit for å gi Elverum det de fortjener av utstyr og ikke minst god service. Nye Sporten er klare for gode samarbeid og utfordringer for å gjøre Elverum mer attraktivt for lokalbefolkningen. Nye Sporten er stolte av å være samarbeidspartner med Elverum Håndball og ser fram til samarbeidet.
Som en del i satsningen blir butikken nå medlem av Elverum Håndballs B2B Nettverk. Vi hilser velkommen.

Kompass Bygg 2022
Kompass Bygg kom inn som samarbeidspartner til sesongen 2020-2021. Til tross for at koronaen har hindret oss å levere det produkt som vi ønsker så velger det Flisabaserte firmaet å forlenge sitt samarbeid med Elverum Håndball. Kompass Bygg tar på seg både nybygg, renoveringer og med tett oppfølgning til prosjektene får du en samarbeidspartner som er med deg til bygget står klart. Vi gleder oss til videre samarbeid.

Lås & Sikring 2022
En av Elverum Håndballs aller mest trofaste samarbeidspartnere signerer ny gullpartneravtale. Med prosjekter over hele Østlandet med Oslo som største arena, er Lås & Sikring en av markedets beste aktører innenfor låseanordninger.
Alle Lås & Sikrings medarbeidere holder et faglig høyt nivå. De har lang erfaring i leveranser til prosjektmarkedet. Der de i tillegg til levering/montering av lås, beslag og adgangskontroll, prosjekterer og planlegger i samarbeid med arkitekter og entreprenører.
Elverum Håndball er stolte over å forlenge med en så kvalitativ bedrift.

Ramirent 2023
Ramirent er Norges ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, samt andre næringer. Man hjelper små og store kunder til alle typer prosjekt. Misjonen er å gi kundene en uslåelig kundeopplevelse, levere det beste utstyret og alltid yte smidig service med et smil. I ett nettverk som vokser og blir større for hvert år, særlig på bygg og anlegg så er det spennende å få inn Ramirent som en ny nettverkspartner. Sammen bygger vi Innlandet til nye høyder.

Steinbua 2022
I Elverums mest klassiske restaurantlokaler og med en fantastisk uteplass får du god mat hos Steinbua. Varierte retter med alt fra Sushi, pizza til kjøttretter. Steinbua har i mange år vært med som partner til Elverum Håndball og vi er glade over å fortsette sammen inn i framtiden.
På bildet ser du Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman og Steinbuas eier Nedim Atas.