Endelig hjemmekamp: Vi tar imot Haslum! – Elverum

Endelig hjemmekamp: Vi tar imot Haslum!

La Terningen Arena fylles!

Etter thrilleren i Drammen må Elverum nullstille før møtet med Haslum på hjemmebane. Klubben har blitt 75 år og det er store forventninger til at gutta fra Elverum skal stikke av med begge poengene når vår tidligere erkerival entrer arenaen på søndag. Selv om Haslum ikke lenger er en gullfavoritt i serien og kanskje avstanden mellom lagene ikke har vært større, så vet alle som følger klubbene at dette blir et bikkjeslagsmål frem til dommeren blåser av kampen.

Haslum gikk på en kjempesmell i første serierunde da de røk med hele tolv mål borte mot Runar. Etter at lagene fulgte hverandre til pause så takket Runar for følge og spilte det tidligere topplaget helt ut av hallen. Det var tydelig at Tom- Eirik Skarpsno, som tok over etter at Sten Stockfleth fikk sparken, har en jobb å gjøre for å for å få skuta på rett kjør. Men selv om Haslum røk på veldig mange mål i Runarhallen så vet begge lagene at det blir jevnt i søndagens oppgjør. Sist lagene møtte hverandre så vant Haslum med hele ti mål i Nadderud Arena. Så Elverum er nok meget tente på å gjøre en bedre innsats denne gangen.

I dagens Haslummannskap er det en rekke rutinerte spillere. Tidligere har det kun vært innslag av eldre rutinerte spillere hos Haslum, men i dagens stall er noen av nøkkelspillerne Nikolay Hauge, Trond Tjemsland, Stian Breivik og Anders Røe, som alle er rundt eller over 30 år. I tillegg har de en del spillere som er i midten av 20 åra. En spennende ny signering er Henrik Bielenberg, men han er dessverre ute med skade. I tillegg håper Haslum på at Felix Lunde skal ta store steg denne sesongen. Lunde har et meget tungt skudd og har utviklet seg godt de siste sesongene. En annen spiller som Haslum forventer store ting fra er kantspilleren Nikolai Strickland. Kanten har spilt i Haslum en årrekke og er nå en av nøkkelspillerne for laget som kommer fra Bærum.

Elverum kommer fra en knalltøff kamp i Drammenshallen der DHK var nære på å ta poengene fra Elverum. Men en enorm sluttspurt med Tobias Grøndahl og Dominik Mathe i hovedrollene gjorde at de svarte og hvite kunne feire to poeng med våre trofaste supportere. Kampen bar preg av at det trengs litt tid for å spille inn laget. Elverum manglet både Simen Pettersen og Stig Tore Moen Nilsen i den kampen, og det er ventet at Pettersen er tilbake igjen for Elverum på søndag.

Kampstart er klokken 17:00 i Terningen Arena. Vi håper på 2 poeng i en hjemmekamp der vi er favoritter, men vi vet at disse kampene lever sitt eget liv. HEIA ELVERUM!