Elverum til Kristiansand for å jakte poeng! – Elverum

Elverum til Kristiansand for å jakte poeng!

På lørdag er det nok en kamp for Elverums håndballherrer. Denne gangen skal vi ned til Sørlandet, og det er ikke Arendal vi skal møte. Denne gangen er det nyopprykkede Kristiansand som står på motsatt banehalvdel. Du tenker kanskje at Elverum skal valse over et nyopprykket lag, men det er ikke hvilket som helst lag som står på motsatt banehalvdel.

Kristiansand (KRS) består kun av tidligere eliteseriespillere som fortsatt har en del å komme med. I tillegg har de hentet Mark Van den Beucken fra den tyske bundesligaklubben Lemgo. Målvakten er fra Nederland og er sett på som en av nøkkelspillerne til KRS denne sesongen. Sammen med kroaten Matija Spikic og Mathias Risøy har de tre gode målvakter i møte med eliteserien. Som midtspiller har de hentet polakken Michal Potoczny. Med landskamper for Polen så sier det seg selv at denne spilleren holder ett veldig høyt nivå, og at det blir en attraksjon for eliteserien.

I tillegg til dette har de hentet Tollef Lindqvist og Øyvind Frigstad fra vestfoldklubbene Nøtterøy og Runar. Begge to vil gå inn å forsterke en allerede veldig god spillerstall. Fra før har de Eirik Køpp, som kun er 25 år, men som allerede har rukket å vinne flere titler i Norge og spilt i Bundesliga. Køpp har ikke vist seg fra sin beste side de siste årene, men dette er en spiller som har alt som skal til for å prege den norske ligaen.

Victor Skillhammer, Håkon Pettersen, Joakim Larson, Preben Egeli og mange flere har også mange sesonger på toppnivå. Med ny trener i Tobben Evjen så blir det spennende å se om bodøværingen klarer å sy sammen så mange stjernespillere til å prestere best mulig over tid. KRS gikk på et stortap i debuten mot Arendal, men det er ventet at laget vil ta veldig mange poeng i årets sesong.

I Elverum er alle klare for kamp igjen etter at noen av spillerne har vært ute med skader. Vi venter fortsatt på at noen av spillerne virkelig skal vise seg frem, men to av to seiere må vi være fornøyde med etter at vi har gjort en del utskiftninger i troppen. Vi håper at vi fortsetter poengfangsten, men vet at det blir steintøft i Aquarama på lørdag klokken 18:00 på lørdag.

HEIA ELVERUM!!!