Intility går inn som ny Gullpartner til Elverum Håndball – Elverum

Intility går inn som ny Gullpartner til Elverum Håndball

To dager før årets første kamp i EHF Champions League er det med stor stolthet og glede Elverum Håndball presenterer Intility som ny Gullpartner til klubben.

IT selskapet Intility er i Idretts-Norge kjent for at de har navngitt stadion for Vålerenga fotball.

Nå tar de skrittet utenfor Oslo og blir en del av Innlandet og Norges sterkeste håndballmerkevare.

Intility er en plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 virksomheter på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility omfatter et ende-til-ende-ansvar for driften av IT-plattformer, og fungerer som en digital grunnmur for virksomheter som vil utnytte teknologi til å øke egen produktivitet og konkurransekraft.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball:
«Intility er et innovativt og raskt voksende selskap, i likhet med oss i Elverum Håndball arbeider de hele tiden med å sette seg høye mål.
Intility er et selskap som Elverum Håndball er glad for å kunne identifisere seg med og som vi gleder oss til å samarbeide med».

Andreas Hisdal daglig leder i Intility:
«Vi er veldig glade for å ha kommet i mål med en avtale med Elverum Håndball. Vi håper samarbeidet kan bidra til at flere blir kjent med Intility og det vi driver med. Det oppleves også som meningsfullt å støtte idretten i et område som blir stadig viktigere for oss.»

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility, tlf. 907 28 112
Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball, tlf. 904 77 605