I kveld tar vi imot Vardar i EHF Champions League! – Elverum

I kveld tar vi imot Vardar i EHF Champions League!

Terningen Arena er igjen klare for å ta imot håndballens aller fineste eventyr. Elverum møter Vardar i første gruppespill kamp i Champions League onsdag kveld. Den makedonske klubben har vunnet Champions League to ganger de siste årene, men har de siste sesongene mistet litt av sitt toppnivå på den største europeiske scene. Forrige sesong møttes lagene to ganger i Skopje og da ble det uavgjort i den ene kampen, og i den andre tapte Elverum med 3 mål. Dominik Mathe ble toppscorer i begge kampene med fem mål, sammen med Pujol, mens Solstad nettet fem ganger i kampen som endte 34-34.

Lagene kjenner hverandre i utgangspunktet veldig godt, men det er veldig mange nye spillere på begge lag. Elverum har blant annet mistet Luc Abalo, Simen Schønningsen, Søren Tau, Josef Pujol, William Nygaard-Nilsen og ikke minst Alexander Blonz. Alle var tunge navn å miste for en klubb som Elverum, men Taigaen og resten av håndballbyen Elverum håper at erstatterne skal holde minst samme nivå, og kanskje også være bedre.

Den mest spennende signeringen er Eric Johansson fra svenske Guif (gamleklubben til Henrik Auer og Leo Ojala). På venstrekant er både Sindre Heldal og Orri Thorkelsson nye spillere, og de har vist seg fint frem til nå i sesongen. På høyreback har Elverum hentet Stig Tore Moen Nilsen, en kanonsignering som vil vise seg å være helt fantastisk etter hvert som han får trent godt over tid etter skadeavbrekket. Kasper Lien skal i samspill med Christopher Hedberg ta over etter legenden Luc Abalo som valgte å avslutte en innholdsrik karriere med spill i Elverum og OL-gull for Frankrike.

Vi håper at ungt pågangsmot skal være nøkkelen til å overvinne rutinerte makedonere i kampen som har avkast 18:45 på onsdag. Raymond Hamar og Børge Lund vet at tempoet er en viktig faktor om Elverum skal ta to poeng i en kamp som de på oddsen er favoritt i. Vi håper selvsagt at de 1000 personene som kommer inn i hallen skal hjelpe oss til å sende Vardar hjem uten poeng.

HEIA ELVERUM