Poengdeling etter 60 minutter fight mot Vardar! – Elverum

Poengdeling etter 60 minutter fight mot Vardar!

Elverum-Vardar 27-27(14-14)

Thorsten Fries hadde en fantastisk start for Elverum med både strafferedning og 100%redninger mot et Vardar som var beviste på å senke tempoet. Fremover var det tydelig at Elverum ville ha opp skytterne sine og etter 6 minutter ledet Elverum 2-1 etter at Mathe hadde dunket inn et langskudd og Grøndahl var sikkerheten selv fra straffemerket.

Etter 11 minutter av kampen så ledet gjestene fra Makedonia. Bakerst hos Vardar hadde Tomovski tatt opp keeperkampen med Fries etter at dansken var helt strålende innledningsvis. Thomas Solstad utlignet til 4-4 etter 12 minutter etter han fikk en fin kontringspasning av Fries. Thomas Solstad sørget for at Elverum og Vardar var like langt etter 17 minutter, men rett etterpå var Vardar frempå igjen og sørget for at de ledet ved et mål av Toto.

Etter 20 minutter så leder Vardar for første gang med to mål i kampen. Eric Johansson satte sin første scoring i Champions League da han reduserte etter 21 minutter. Svensken som kom fra Guif før denne sesongen satte en scoring med en Vardarspiller i kroppen. Like etter satte Vardar to kjappe og ledet hele 11-8 da de også la timeouten og fikk muligheten til å øke til hele fire mål. Nyinnkjøpte Nyokas på høyrebacken sørget for at Vardar ledet med fire mål. Elverum slet veldig med Vardars 7 mot 6 spill defensivt.

Heldigvis for Elverum satte Elverum de tre neste scoringene, og etter 28 minutter så ledet bortelaget 13-12 i Terningen Arena. Eric Johansson utlignet til 13-13 etter et langskudd fra 10-11 meter. Selv om Vardar hadde muligheten til å lede til pause så gikk lagene til pause på stillingen 13-13 etter at Elverum satte omgangens fire siste scoringer.

Elverum fikk en liten drømmestart på 2.omgangen. Med mål av skytterne Holand Pettersen og Mathe så ledet Elverum 15-13 før Tobias Grøndahl økte ytterligere etter at Solstad skaffet et straffekast for de svarte og hvite. Grøndahl hadde satt fem av seks straffekast på dette tidspunktet av kampen. Iskaldt av mannen som kommer fra Bærum. Etter 5 minutter av omgangen ledet Elverum 17-14.

Dominik Mathe lekte inn 18-16 etter en flyver i overtall for Elverum. De 1000 tilskuerne i arenaen var i ekstase over starten som Elverum hadde i denne 2.omgangen. Etter 12 minutter var stillingen 19-19 i Terningen, men Simen Holand Pettersen satte inn 20-19 med sin tredjescoring på de første 12 minuttene.

Thomas Solstad utlignet til 22-22 i kampen der ingen av lagene klarte å rykke i fra. Det var tydelig at lagene hadde mange nye spillere og noen hos de svarte og hvite trengte å kjenne litt på nivået. En som tok nivået for Elverum var definitivt Eric Johansson Svensken fintet seg igjennom og ble taklet stygt av Walczak, som også fikk rødt kort i samme situasjonen. Sindre Heldal sørget for at Elverum ledet 23-22.

Vardar snudde kampen med to kjappe scoringer etter 22 minutter. Dibrov satte to fine scoringer på Emil Imsgard, og da måtte Lund ta en timeout for å snakke med guttene sine. Elverum leverte en meget god prat i timeouten, og Sindre Heldal satte inn utligningen til 25-25. Sindre Heldal og Dominik Mathe sørget for at Elverum ledet med to mål da det sto igjen 4 minutter. Bakover kjempet de svarte og hvite som løver mot Vardars 7 mot 6, og om det glapp hadde Imsgard de viktige redningene.

Sånn som kampen denne kampen var så var det ikke overraskende at det var Vardar som satte de to neste målene. Og da det var spenning helt inn. Kampen endte 27-27 etter at de tre siste angrepene i kampen endte målløse. Dermed ble det poengdeling i denne spennende åpningen av årets Champions League.

Takk til alle som fulgte oss! HEIA ELVERUM!