Poengjakten fortsetter i Sandefjord på søndag! – Elverum

Poengjakten fortsetter i Sandefjord på søndag!

Gutta fra Elverum rekker ikke å hvile på eller nyte poengene i Champions League altfor lenge, og allerede på søndag er det duket for en ny oppgave for Børge Lunds menn. Denne gangen skal de svarte og hvite ned til Hvalfangerbyen for å møte Sandefjord i eliteseriens fjerde runde. Lagene er i hver sin ende av tabellen etter at Elverum har vunnet 3 av 3, mens Sandefjord har tapt alle sine tre kamper. Stortap mot både Runar og Halden ble etterfulgt av en litt bedre kamp mot ØIF Arendal for de blåkledde. For Elverum er det en sliteseier mot DHK, mens både Haslum og Kristiansand fikk virkelig kjenne på maskineriet til laget som er regjerende seriemester.

Sandefjord har hatt litt utskiftninger i stallen. Elverumsingen Jonas Elverhøy har tatt steget videre til svenske Lugi, Magnus Langeland har reist til Kolstad, mens André Tuzov tok turen over til Runar. Inn har de hentet den tidligere Elverum-junioren Anders Jansrud og rutinerte Anders Hallberg fra Runar. Det blir spennende å se om laget har tatt noen steg etter at de så vidt vant over Follo i playoffkamp om plassen i eliteserien.

Sandefjord har en rekke spillere som har fått mye av sin håndballoppdragelse av Raymond Hamar og Elverum håndball. Toppscorer Sander Linderud spilte i klubben fra han startet på barneskolen og frem til han før fjorårets sesong vendte snuten sørover til laget som trenes av Einar Veierød. Linderud er en spiller med stort potensial og viser det i kamp etter kamp med sitt høye målsnitt. Sander Ree Lindstad kom til Elverum sammen med Emil Imsgard da han skulle starte på vgs. Etter en del år i klubben valgte han å forlate Elverum for å videreutvikle seg som håndballspiller. Simen Søgård er en leken kant som virkelig har tatt steg etter at han reiste til Sandefjord som 19-åring. Høyrekanten har også vist seg å være sikker fra straffemerket. I tillegg har de nevnte Anders Jansrud som i likhet med Søgård aldri fikk en elitekamp for de svarte og hvite, men som viser at med hard jobbing over tid så vil man utvikle seg.

Kampen har avkast 18:00 på søndag i Jotunhallen. Elverum har alle mann klare og ønsker å bygge videre på den seiersrekken de er i gang med. Sandefjord er et lag Elverum i utgangspunktet skal slå, men med mange nye spillere, mellom to Champions League-kamper og litt reising vil dette bli en voksen oppgave for Elverum som i 75 år har gledet elverumsinger og andre håndballinteresserte. Vi håper vi skal ta med to poeng hjem til Elverum. HEIA ELVERUM!