Solid seier i hvalfangerbyen – Elverum

Solid seier i hvalfangerbyen

Sandefjord Håndball åpnet best i kampen mellom Sandefjord og Elverum i Jotunhallen. Men det varte ikke lenge. Elverum viste styrke, dro sakte, men sikkert fra og sikret en meget solid seier.

Hjemmelaget startet flott, og ledet raskt 3-1 mot favorittene fra Elverum. Men like raskt snudde hvittrøyene kampen, anført av eks-Sandefjordspiller Kristian Hübert Larsen, Emil Kheri Imsgard og Orri Freyr Thorkelsson. De straffet Sandefjords feil gang på gang. Til pause stod det 23-11 til gjestene fra Elverum. Christopher Hedberg fikk også verdifull kamptrening igjen.

Andre omgang fortsatte der første omgang sluttet. I tillegg til de tre førstnevnte spillerne fikk også Kasper Lien være med på kontringsmoroa. Elverum økte ledelsen jevnt og trutt, samtidig som de fikk rullert godt på laget. Stig-Tore Moen Nilsen fikk blant annet verdifull spilletid mot blåtrøyene fra Sandefjord.

Etter en litt halvruskete periode i andre omgang, der det så ut som det ikke var noen som ville score mål nummer 40(?), ble det til slutt en sterk borteseier med 45-23.

Kommentar fra Børge og Raymond:
«Vi gjennomfører kampen på en profesjonell måte. Sandefjord spiller mye 7-6 å gjør ting utfordrende for oss. Vi føler vi var godt forberedt på at det kunne komme og det ble en fin kamp for oss hvor vi fikk øvd på løsninger mot dette.
Mange leverer varene i dag, ekstra positivt at Kristian Hübert Larsen gjør en så fin kamp mot gamle lagkamerater.»

Sandefjord-Elverum 23-45 (11-23)
Jotunhallen, 19/9
Elverums lag (mål/skudd): Emil Kheri Imsgard (50%), Thorsten Fries (spilte ikke), Josip Vidovic (1/1), Christopher Hedberg (3/3), Kristian Hübert Larsen (9/9), Stig-Tore Moen Nilsen (3/4), Kasper Thorsen Lien (6/6), Simen Holand Pettersen (4/4), Niclas Fingren (1/1), Tobias Grøndahl (2/2), Orri Freyr Thorkelsson (12/16), Endre Langaas (1/1), Dominik Mathe (0/3), Eric Johansson (3/3), Sindre Heldal (spilte ikke), Thomas Solstad (spilte ikke)
Sandefjords toppscorer: Kristoffer Nordgren Olsen (7/9)