Elverum på reise: Dag 1 i Kiel! – Elverum

Elverum på reise: Dag 1 i Kiel!

Det var en gjeng med trøtte, men spente, Elverumsgutter som satt i bussen klar for avgang 06:30 i dag tidlig. Etter en mellomlanding i Zürich landa vi i Hamburg 13:55, og ble plukket opp av spillerbussen til THW Kiel – en ganske fin buss, om vi får si det selv. Med to setepartier vendt motsatt vei fikk gutta endelig spilt kort sammen, hvor taperen måtte bære alle lagsbaggene inn på hotellet fra bussen da vi ankom Kiel. Det er jo bare åtte beskjedne lagsbagger.

Etter et måltid bestående av diverse salater, grønnsaker, karbohydrater og proteiner var det dags for videomøte, og deretter rett på trening kl 18:00.

Wunderino Arena. Et kapittel for seg selv. Blå seter i en oval rundt banen, én meter fra sidelinja og tre felt oppover mot taket. Flombelysning ned på banen. Bilsete-innbytterbenk. Nydelig, lys blå Champions League parkett. Og ikke minst, kuben i taket rett over banen. Her kan man garantere gåsehudstemning!

Det var god stemning på treninga. Fokusert og skjerpet, men god. Mats Olsson kjørte noen nye øvelser til keeperoppvarming og Raymond utklasset Solstad i fotball-tverrligger-konkurranse.

Etter middag 21:00, med omtrent samme meny som lunsjen, var de fleste guttene raskt ute av spisesalen og klare for en forhåpentligvis god natt søvn. Det har vært en lang dag, men vi håper prestasjonen på banen i morgen og opplevelsen gjør det verdt det!

God kamp, heia Elverum!