THW Kiel er kveldens motstander i EHF CL! – Elverum

THW Kiel er kveldens motstander i EHF CL!

Etter nok en seier i den hjemlige serien venter kanskje en av de tøffeste oppgavene i årets sesong. Den tyske storheten Kiel venter Elverum onsdag kveld. Selv med god oppbakking med en del supportere fra Norge, så skal Elverum leverte sitt aller ytterste om det skal bli poeng i denne kampen. Kampen spilles i Wunderino Arena og har avkast 2045 på onsdag.

I Kiel finner man Norges største håndballstjerne, Sander Sagosen. Trønderen er inne i sin andre sesong i den hvite, ikoniske Kieldrakta etter han kom fra franske PSG. Sagosen er blant verdens beste spillere og vil være nøkkelspilleren for laget som trenes av Filip Jicha. Harald Reinkind er en annen nordmann som spiller i Kiel. Bergenseren har tatt enorme steg de siste 3-4 sesongene og har spilt seg opp til å bli en spiller som holde verdensklasse på sine beste dager.

I tillegg til disse to har Kiel verdens beste målvakt i Niklas Landin. Dansken har spilt i Kiel i mange år nå, og viser til stadig at han er best i verden. Niclas Ekberg er høyrekanten som kom på rundens lag. Ekberg har vært i Kiel i mange år, og er en av nøkkelspillerne i jakten på CL-triumf for superlaget, Kiel. Dette er to av mange som kan gjøre livet surt for Elverum denne kvelden, men det er også verdensklassespillere i omtrent alle posisjoner.

For Elverum er gjelder det å ta nye steg for hver kamp som går. På en 100% dag og at Kiel ikke har dagen så har Elverum muligheten til å ta poeng, men da må absolutt alt klaffe for Børge Lunds lag. Det blir spennende å følge Simen Pettersen og Eric Johansson nå som de er helt skadefrie og trent over tid. I tillegg hadde Stig Tore Moen Nilsen fine steg i riktig retning i forrige kamp mot Sandefjord.

Vi går for to poeng i kampen som spilles 20:45 på onsdag!

Kampen ser du på Viasport 1 og Viaplay

HEIA ELVERUM!!!