Endelig kan vi møtes igjen! – Elverum

Endelig kan vi møtes igjen!

Kjære Elverum Håndballsupportere, kjære elverumsinger. 562 dager etter at Norge ble stengt ned 12.mars 2020 så føles det neste uvirkelig å tenke på at vi får lov å fylle Terningen Arena igjen.

Når regjeringen på dagens pressekonferanse fortalte om at Norge åpnes opp fra 16:00 på lørdag så ble det noen tårer i øyene.

I mange sammenhenger innser jeg hvor heldig vi som lever i Norge er og hvor små problemer vi vanligvis har. Men gjennom pandemien har jeg virkelig følt på kroppen hvor hardt dette har truffet oss.

Mange er de mail, telefonsamtaler og andra samtaler jeg har hatt med mennesker som virkelig har hatt det tøft gjennom 2020-2021.

Mange av de samtalene har vært med folk i og rundt vår klubb, mennesker som gjennom pandemien har følt på ensomhet, mistet felleskapet de har vært en del av og rett og slett ikke fått de gledesstundene som idretten gir.

Prater man med barnefamilier så er gjengangeren det store savnet etter å se barna mestre og være en del av et sosialt felleskap hvor du lærer mye og hvor du vokser opp og blir voksen med alle minner fra idretten med deg gjennom ditt voksne liv.

Selvfølgelig er det viktig å huske på at vi også i Covid-19 tider har vært på «rett» plass på jorden, men denne gangen har vi også virkelig fått føle på kroppen hva som kan treffe oss.
Når så regjeringen i dag åpner opp er det bare helt fantastisk, igjen kan vi bli den samlingspunkt og det felleskap som vi ønsker å være.

Jeg tenker ofte på hvordan vi i Elverum Håndball kan bety mer for våre omgivelser?

Hvordan kan vi bety noe for byens studenter, forsvaret, tettstedene rundt oss, Trysilfjellet, de gamle, de unge – Ja hvordan kan vi rett og slett være en mest mulig positiv kraft for Innlandet?

Nå får vi endelig mulighet å være den samlende organisasjonen igjen og vi får endelig fylle vår kjære hjemmebane til randen med folk.

At det betyr mye for mange innser du i dag når en av klubbens samarbeidspartnere Cato Åslie i Fundamentgruppen, kjøper 100 billetter til lørdagens NM kamp som skal gis bort og med oppfordring om at dette må jo flere gjøre.

Noen timer senere har ytterligere 450 billetter blitt solgt til partnere som ønsker å gi GRATIS inngang til håndballbyen når vi endelig får møtes igjen.

Jeg gleder meg, vi gleder oss og nå håper vi at du og dine er klare for å bygge opp igjen den felles arenaen vi er og skal være

Hjertelig velkommen på lørdagens kamp, gratisbilletter finner du i appen

//Markedsansvarlig Elverum Håndball, Kalle Bjørkman