Dette skjer i FanZone i dag! – Elverum

Dette skjer i FanZone i dag!

For en gledens dag å endelig kunne la alle sitte ved siden av hverandre igjen og fylle tribunen til full kapasitet! I dagens FanZone har vi tre konkurranser, hvor du kan vinne 2 billetter til neste hjemmekamp 3. oktober, VIP-middager for to før neste hjemmekamp, eller et supporterskjerf og supporterflagg. Vi går også igjennom hvordan sesongen har vært så langt og om prestasjonen mot Kiel på onsdag har ført til noen endringer i målsettingene til laget.

Og hvis du tenker at dette krasjer med middagen – fortvil ikke! I FanZone har vi pizza fra Pizzabakeren, subs fra BigBite, og du kan ta deg en kald Carlsberg eller pærecider. I tillegg har vi noen vanlige kioskvarer og mineralvann, og deilige kanelsnurrer/skillingsboller.

Er du medlem i Taiga’n og skal ha årets sticker, eller er du nysgjerrig på hva medlemskap i Taiga’n innebærer? Du finner de på stand rett ved inngangen til arenaen, klare for å svare på alle spørsmål du måtte ha, eller slå av en hyggelig prat.

Etter kampen får vi reaksjoner fra spillere, samt signering – så har du en supporterdrakt du gjerne skulle hatt signert – ta den med i dag!

På hjemmekampen 3. oktober har vi et samarbeid med årets TV-aksjon med kampanjen «barn, ikke brud» som går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. Før kampen og under kampen blir det loddtrekninger og auksjoner hvor du kan vinne blant annet en lunsj med Tobias Grøndahl eller en drømmedag med Elverum Håndball for laget ditt. Alle pengene som samles inn går til Plan.

Vi ønsker alle velkommen til FanZone og god kamp!
HEIA ELVERUM!