NM: Elverum tar imot Kristiansand i kveld! – Elverum

NM: Elverum tar imot Kristiansand i kveld!

Etter en veldig god angrepskamp mot Kiel så er det tilbake igjen til Terningen Arena for de svarte og hvite! Denne gangen er det nyopprykkede Kristiansand som møter Elverum når de skal spille om å komme seg ett steg nærmere Oslo Spektrum i romjula. 1/8dels finalen spilles etter at Elverum slo ut Tiller, mens Kristiansand slo ut Urædd.

Lagene møtes for andre gang denne sesongen. I forrige oppgjør mellom lagene endte med 37-21 seier til Elverum i en kamp der alt stemte for den regjerende norgesmesteren. I den kampen ble Kasper Lien og Tobias Grøndahl toppscorere for Elverum med seks mål hver, mens Michal Potoczny ble toppscorer for sørlendingene med sine fire mål. Lagene var relativt jevne i starten av kampen, men etter ca halvspilt 1.omgang. Etter pause var det stor forskjell på lagene i den kampen.

Selv om Elverum vant stort i forrige oppgjør så er Kristiansand et meget godt lag med veldig mange spillere som har mye erfaring fra toppnivå. Eirik Køpp er kanskje det største stjernen i mannskapet på papiret, men sørlendingen har ikke fått det helt til etter comebacket i hjembyen. Viktor Skillhammer er også en annen meritert spiller som ikke har levert helt det man kan forvente i den blå drakta.

Sebastian Schultz Hansen er toppscorer for laget i sin første sesong i eliteserien, på mange år. Med sine 11 mål er han foran Håkon Pettersen på den interne listen. Venstrekant Pettersen har lag 9 mål for laget som til nå står uten poeng i den øverste divisjonen etter 3 strake tap med en målforskjell på 66-103. Selv om dette ser litt stygt ut så har KRS møtt de tre medaljefavorittene i årets sesong. I første kamp mot ØIF Arendal viste de lenge at de er et meget godt håndballag.

Kampen mot KRS er åpen for alle. I denne kampen gir Elverum bort gratis billetter for å få så mange som mulig inn på kamp. Etter at hallene har vært stengt veldig lenge er det endelig åpent for full hall igjen! Elverum stiller med hele bøtteballeten og det er endelig tid for å vise publikum hva som bor i laget. Kampen har avkast 18:00 i Terningen Arena. Vi ses endelig i hallen, og guttene skal gi jernet for å sikre seg kvartfinale i cupen. HEIA ELVERUM!