Elverum klare for kvartfinale etter seier lit Kristiansand – Elverum

Elverum klare for kvartfinale etter seier lit Kristiansand

Elverum-Kristiansand 41-19 (15-6)

Elverum tok i mot nyopprykkede Kristiansand i kampen om å komme seg til kvartfinalen i cupen. Lagene var jevne i starten av kampen, med to ekstremt gode målvakter i Emil Imsgard fra Elverum og Matija Spikic i målet til KRS. Selv med 50 % redninger av Spikic etter ca 20 minutter av kampen så hadde Elverum festet et godt grep da de allerede ledet 9-3 over gjestene. Imsgard på sin side hadde 70% på dette tidspunktet.

Inn mot pause fortsatte Elverum det gode spillet, og avstanden mellom lagene ble bare større og større. Fremover på banen viste Kristian Hubert Larsen hvorfor han er toppscorer i cupen til nå. Med sine 7 mål i dagens kamp har han gjort 21 mål til sammen på Elverums tre kamper i årets cup. Elverum ga seg ikke før de hadde satt 15 baller i målet til sørlendingene, noe de som sagt kunne takke sin meget gode målvakt for.

I den 2.omgangen skrudde Elverum enda litt på fremover. Selv om det ble en del flere mål bakover så endte Emil på 60% ifølge Handball.no sin statistikk, mens Fries endte på gode 45% som gjestene fra Kristiansand. Og med en sånn redningsprosent så vinner man kamper, uansett nivå. Fremover var nykommerne Stig Tore Moen Nilsen og Josip Vidovic frempå flere ganger og endte fire og tre scoringer. Endre Langaas og Orri Thorkelsson endte på fem mål hver i en kamp der de aller fleste av Elverums utespillere noterte seg for mål i kampen.

Elverum vant til slutt 41-19 i nok en overbevisende kamp mot KRS. For gjestene ble Spikic kåret til beste spiller, mens Eirik Køpp ble lagets toppscorer med fire mål. 1026 tilskuere så kampen i Terningen Arena denne kvelden. Nå venter tur til Kroatia og et viktig møte mot HC PDD Zagreb i Champions League. Takk til alle som fulgte oss. HEIA ELVERUM!!