Ny poengjakt i CL: Elverum er på plass i Zagreb – Elverum

Ny poengjakt i CL: Elverum er på plass i Zagreb

På onsdag spilles nok en viktig kamp i Champions League for Elverums håndballherrer. Etter to gode prestasjoner venter nå Zagreb borte i Kroatia. Så langt i årets sesong har Elverum 1 poeng etter at de spilte uavgjort mot Vardar, mens i bortekampen mot Kiel måtte østerdølene reise hjem til Norge uten poeng etter at de leverte en strålende forestilling. Zagreb på sin side har gått på to stortap mot Alexander Blonz sitt Pick Szeged og mot Lukas Sandell sitt Aalborg. Spesielt hjemmetapet mot danskene svidde nok veldig for det Kroatiske storlaget.

I dagens stall har de en rekke meriterte spillere. Den mest meriterte er den rutinerte høyrekantspilleren Ivan Cupic, som også ofte spiller back. Kroaten har vunnet Champions League flere ganger og er en spiller som man kan stole på når det koker som verst(best) på tribunen. Han har tidligere spilt for blant annet Vardar.

Zagreb har også en rekke rutinerte spillere på laget sitt. Jakov Gujon er ny fra tyske Fuchse Berlin og har blitt en av de viktigste spillerne for morgendagens hjemmelag. Med sine kvaliteter i forsvar fra Gujon blir det vanskelig for Elverum å gjøre mål på den gode målvakten Filip Ivic. David Mandic er også en spiller som kommer til å vise seg frem i kampen på onsdag. Mandic var med kroatia under forrige mesterskap, og der noterte han seg for 12 mål.

Željko Musa er en veldig god linjespiller som ble hentet fra Magdeburg før denne sesongen. Musa vant EHF European League forrige sesong med blant annet Magnus Gullerud. I sin karriere har han vært en viktig spiller for hjemlandet sitt, samt at han har blant annet spilt I Vive Kielce før han gikk til den tyske storklubben Magdeburg.

Elverum på sin side jakter og lengter etter sin første seier for sesongen. Med stor selvtillit fra forrige oppgjør mot Kiel er det en gjeng sultne gutter som er klare for avkast klokken 20:45 onsdag kveld. Eric Johansson og resten av guttene har tidligere vist at toppnivået er godt nok til å ta med seg to poeng. Med en helt skadefri tropp så går guttene for 2 poeng mens vi andre sitter klistret foran skjermen! HEIA ELVERUM!