Elverum Håndball og Amfi forlenger og utvider ett framgangsrikt samarbeid – Elverum

Elverum Håndball og Amfi forlenger og utvider ett framgangsrikt samarbeid

Elverum Håndball er stolte og glade over å presentere forlengelse og en ytterligere utvidelse av samarbeidet med Amfi Elverum. Amfi er likt Elverum Håndball et offensivt kjøpesenter som utvikles hele tiden. De siste årene har senteret vokst mye og blitt Østerdalens største.

Amfi gjennomsyres av offensive mennesker som ønsker å utvikle Elverum som by og handelsted, de ligger i framkant på utvikling og har en fin butikkmiks.

Samarbeidet med Amfi utvikles for hvert år, med Lene Faraasen som senterleder vet vi at vi har en partner som ønsker seg opp og fram.

Vi pusher hverandre med gode ideer som vi også setter i livet sammen. Vi gleder oss til de kommende årene på lag med Amfi Elverum og skal gjøre alt vi kan for å levere så mye verdi som mulig forteller Elverum Håndballs markedsansvarlige Kalle Bjørkman.

Lene Faraasen i Amfi Elverum kommenterer utvidelsen og kontraktsforlengelsen og også hun er begeistret over samarbeidet:

«Dette er en samarbeidsavtale vi har store forventninger til. Elverum Håndball er Elverums største merkevare, de har en offensiv og profesjonell organisasjon og jeg vet at vi kan lære mye av mentaliteten i toppidretten, men det blir ingen toppidrett uten en god bredde, så vi har valgt en samarbeidsmodell hvor Elverum Håndball herrer og damer, men også i Elverum Håndball yngres inngår. Jeg opplever samarbeidet med Elverum håndball som inspirerende og vi på AMFI Elverum ønsker å være en del av dette laget også i årene som kommer!»

Besøk Amfi Elverums hjemmeside her for å se det fantastiske utbudet av butikker: AMFI Elverum | AMFI

Om Amfi Elverum:
AMFI Elverum har i underkant av 40 butikker, kaféer og spisesteder. De siste to årene har de også blitt store innenfor helse med ett stort legesenter, fysioterapeuter, osteopater, ortoped, gynekolog, jordmor, optikere, øyeleger mm. AMFI Elverum er det største kjøpesenteret i Østerdalen.
Senteret er relativt nytt og har en god blanding av kjedebutikker og lokale nisjebutikker.

På senteret finner du blant annet matbutikker, klesbutikker, frisør, apotek, sportsbutikk, gullsmed, interiørbutikk, blomsterbutikk og bilverksted.

AMFI Elverum har over 300 parkeringsplasser hvor du kan stå gratis.