Dette skjer i FanZone søndag 3. oktober – Elverum

Dette skjer i FanZone søndag 3. oktober

Ta middagen i Terningen Arena i morgen og lad opp til eliteseriens viktigste kamp for Elverum sammen med oss! I kioskene finner du pizza fra Pizzabakeren og påsmurte subs fra BigBite, som du kan nyte mens vi har pre match snakkis med Harald Bredeli og Bent Svele.

Vi er stolte av at vi samarbeider med NRK TV-aksjonen i år og presenterer årets aksjon samt Elverum Håndballs tre konkurransebidrag hvor du kan vinne blant annet en drømmedag med Elverum Håndball for laget ditt eller en signert drakt.

18:30 Dørene åpner
18:45 Harald Bredeli og Bent Svele om Elverum vs. Arendal
19:10 Elverum Håndballs samarbeid med NRK TV-aksjonen
19:30 Harald Bredeli og Bent Svele fortsetter
20:10 Intervju med Elverum profil
20:30 Kampstart

På plass er også våre partnere med stands, stikk bortom før kampstart!

Etter kamp blir det reaksjoner fra spillere og trenere, og vi skal selvfølgelig høre fra vår Josip Vidovic, som for første gang skal spille mot sin tidligere klubb hvor han spilte i 7 år.

Vi gleder oss til å skape en uforglemmelig kampopplevelse i Terningen når vi endelig får fylle hvert eneste sete igjen og gutta trenger hver støttespiller de kan få! Kom og hei Elverum til seier mot ØIF Arendal søndag 3. oktober!