Søndag er det klart for storkamp mot Arendal på hjemmebane! – Elverum

Søndag er det klart for storkamp mot Arendal på hjemmebane!

Årets tøffeste kamp er på trappene når ØIF Arendal kommer på besøk i Terningen Arena denne søndagskvelden. Begge lag er ubeseiret i årets sesong og står med 8 poeng når kamp nummer fem for sesongen skal spilles. Elverum ligger pr nå først på tabellen, mens Arendal har Runar mellom seg selv og Elverum. Det er dermed duket for et toppoppgjør mellom lagene som har kjempet veldig tett de siste sesongene.

Før årets sesong var det en liten opprydding i stallen til Arendal. Ut gikk spillere som Eirik Heia Pedersen, Herman Vildalen, Herman Gjekstad, André Kristensen og ikke minst Josip Vidovic som valgte å forlate Arendal til fordel for Elverum. Det blir nok en veldig spesiell dag for kroaten som i en årrekke var en av de beste spillerne på laget som nå trenes av André Jørgensen Hofstøl, som tok over for Marinko Kurtovic i midten av forrige sesong. Vildalen og Kristensen endte i Drammen, mens Herman Gjekstad gikk til Fjellhammer. Klubbprofilen Heia Pedersen la skoene på hylla etter en veldig god karriere i Arendal.

Når noen blir borte så kommer det alltids noen nye inn. Arendal hentet den kroatiske målvakten Ivan Eres fra tysk håndball. Til nå i sesongen har Kristjian Jurisic spilt aldeles strålende, så an har ikke fårr sett all verden fra Eres til nå. Magnus Søndenå som tidligere hadde en kort karriere på landslaget, ble hentet fra Danmark. Søndenå har vært meget god for Arendal i de siste kampene. Fredrik Børm er kanskje den aller beste signeringen fra Hofstøl denne sesongen. Dansken er en knalltøff forsvarsspiller som også har vist seg å være god fremover for de svarte og rød. I morgendagens kamp vil Børm være en av nøkkelspillerne om Arendal skal ta med seg poeng fra Terningen Arena.

I tillegg til de nye har Jørg William Fiala vært meget god for Arendal etter at han endelig fikk den tilliten han trengte for å slå ut i full blomst. I tillegg har Arendal hatt en høyreside som har gjort veldig mange mål til nå i sesongen. Søndenå, Sondre Paulsen, Richard Lindstrøm og Sander Simonsen er alle spillere som er veldig gode til å lage mål.

For Elverum er alle mann klare! Etter en lang reise fra Zagreb så er det en heltent gjeng som endelig skal spille for helt full hall i Terningen Arena på søndag. I årets serie har Elverum rett og slett bøttet inn med mål. Orri Thorkelsson er toppscorer med hele 24 mål på fire kamper, og etter han er Dominik Mathe med sine 21 mål til nå i sesongen. Elverum er det laget med høyest målsnitt i serien, men målene er ganske godt fordelt utover på spillerne som Børge Lund disponerer i kamp.

Kampen har avkast 20:30 på søndag, og vi går selvsagt for to poeng i en tøff hjemmekamp. Vi ses på kamp! HEIA ELVERUM!!!