Elverum Håndball samarbeider med årets TV-aksjon «barn, ikke brud» – Elverum

Elverum Håndball samarbeider med årets TV-aksjon «barn, ikke brud»

Elverum Håndball er stolte over at vi i år spiller på lag med NRK TV-aksjonen. I den forbindelse har vi 3 «konkurranser» hvor du kan være med å bidra til årets aksjon.

  1. Nasjonal digital loddtrekning – Det trekkes 2 vinnere av hver sin signerte Elverumsdrakter med ønsket trykk og din størrelse!

  2. Regional digital loddtrekning – vinn en lunsj i Elverum med vår herlige Tobias Grøndahl!

  3. Vinn en drømmedag med Elverum Håndball for deg og håndballaget ditt! Oppdrett en Spleis for laget ditt. Laget som samler inn mest vinner drømmedagen.

Følg med videre på vår hjemmeside og sosiale medier for når konkurransene starter. Samtlige konkurranser avsluttes 23. oktober og vinnere kontaktes og annonseres på våre sosiale medier.

Om årets TV-aksjon «barn, ikke brud»

I år går TV-aksjonen til PLAN INTERNATIONAL sitt arbeid mot barneekteskap. Det kan være vanskelig å forstå alvoret av barneekteskap når vi lever våre vanlige liv her i Norge. Som barn går vi på skole, spiller håndball eller fotball, eller driver andre aktiviteter, leker med venner og drømmer om hva vi skal bli når vi blir store. Ikke alle barn har denne oppveksten. Når et barn giftes bort, mister hun muligheten til å være et barn, ta utdanning og velge sin vei videre i livet. Dette er ofte fordi de selv får barn de må forsørge. Hvert 3. sekund blir en ung jente giftet bort et sted i verden, og mange av dem har tre barn før de er 15 år.

Elverum Håndball samarbeider med årets TV-aksjon, slik at flere barn får muligheten til å leve som våre barn, nemlig med mange muligheter og drømmer. Vi vil at barn skal få være barn, og ikke brud.

TV-aksjonen går av staben 24. oktober

Fra 8. oktober kan du vippse TV-aksjonen på 2133, eller meld deg som bøssebærer i dag!

For mer info, se www.blimed.no