Full hall: -Sammen skaper vi magien! – Elverum

Full hall: -Sammen skaper vi magien!

Hvorfor er det så viktig med full hall spør du?

I alle kulturarrangement i Norge ønsker man som at flest mulig skal få ta en del av det som skal vises frem. Enten man er god eller dårlig, det er teater, konsert, stand-up eller en herlig håndballkamp mellom Elverum og Bergen. Etter en lang periode med stengte dører, 1 meters avstand, ingen klemming og kanskje også et savn etter å leve livet sånn man vil, så er det ikke alltid like lett å huske på hvordan det var i «gamledager». Der det å gå på kamp med Elverum håndball kanskje var et av høydepunktene i ukene der sommeren ble til kald høst.

Etter mange år i Elverumshallen der man sto sild i tønne for å få med seg at Stig Rasch banket inn langskudd så harde at man kun så ballen ligge i nettmaskene etter at ballen forlot hånda til Elverums storskytter. Eller at Ragnar Hoel og Alexandre Liaba i hver sin periode skremte livsgnisten ut av motstanderne med hver sin unike måte på å psyke ute våre motstandere. Det gjorde at mange lurte på hvordan Elverum skulle klare å opprettholde den fantastiske atmosfæren som var bygd opp gjennom flere tiår av publikummet I Elverumshallen, når vi skulle flytte til Terningen Arena i 2010. Med alt fra 700-1200 stykker i Elverumshallen så var stemningen helt unik, og ikke minst viktig for at håndballaget fra Leiret skulle vinne sluttspillgull i både 95 og 08. Spenningen var derfor stor om publikum og ikke minst den gode atmosfæren skulle bli med over i den nye og store hallen på andre siden av Glomma.

Man trodde kanskje det skulle bli tøft, men etter at Elverum flyttet til Terningen Arena så har klubben tatt enorme steg. Først og fremst så har publikumssnittet økt med mange hundre mennesker på hver eneste kamp, noe som igjen har ført til at det snakkes mer om laget nå enn tidligere, som igjen har ført til at sponsorene har skjønt at Elverum håndball er en klubb som står for mer enn bare toppidrett. Elverum håndball skal være en klubb for alle der Terningen Arena på kampdag er det mest naturlige møtepunktet for deg og dine håndballvenner. I hallen kan du komme som du er og vi skal ta deg godt imot med Norges beste håndballarrangement. På banen håper vi at guttene lever varene sånn at når du møter naboen på butikken så kan du med stolthet si at Elverum er laget som gir de beste opplevelsene på kamp. Det er gutter som virkelig ønsker at publikum skal føle at de får valuta for pengene sine, og at de sitter igjen med en unik opplevelse etter hver kamp.

Og de gangene de mislykkes med å skape show, vinne eller å innfri forventningene, så håper vi like fullt at du snakker med postmannen om laget og deres prestasjoner, og gjerne om hva de må bli bedre på! Så vet både du og jeg innerst inne at Børge Lund og hans gutter kommer til å jobbe ræva av seg for å reise seg, sånn at du på tribunen igjen får glede av det de leverer på banen.

Onsdag mot Bergen er første mulighet til å vise deg i hallen for å heie frem det laget du heier mest på. Vi i Elverum håndball ønsker å gi hallen tilbake til folket, men vi er helt avhengig at du inviterer noen som du ikke har sett på kamp på lenge! Det blir show i hallen, og Norges beste håndballgutter fortjener full hall etter en laaang periode uten publikum. Vi savner den gode stemningen som du er med på å lage!

Vi får kanskje ikke 12377 tilskuere inn i Terningen Arena på onsdag, men vi skal love deg at det blir jævlig moro å møte Bergen med masse folk på tribunen. VI ses på kamp!