Klare for å måle styrke mot Szeged i Champions League! – Elverum

Klare for å måle styrke mot Szeged i Champions League!

Alexander Blonz og hans Pick Szeged står på torsdag på motsatt banehalvdel når Elverum kommer til Ungarn for å kjempe om nye poeng i Champions League. Ungarerne er et storlag med en rekke landslagsspillere som har ambisjoner om å komme seg til final4. En av spillerne de hentet før denne sesongen var altså Alexander Blonz fra Elverum. I tillegg til han så hentet de Kent Robin Tønnesen fra Veszprem.

I tillegg til de disse har de blant annet Dean Bombac som midtspiller. Den slovenske ballkunstneren er en av de aller beste i klassen når det kommer til å spille opp sine lagkamerater. En spiller som nyter godt av dette er den svære strekspilleren Bence Banhidi. Ungareren er en meget god spiller som Elverum må passe litt ekstra på denne kvelden.

I forrige kamp mot Meskhov Brest var den spanske høyrebacken Imanol Garciandia Alustiza helt outstanding med sine 7 mål. Ny signeringen som kom fra franske PAUC har gjort det veldig bra så langt i sesongen, noe som har gjort at Tønnesen ikke har fått den spilletiden han kanskje har ønsket.

En annen god ny signering er den portugisiske midtspilleren Miguel Martins som kom fra Porto før denne sesongen. Martins er en ung spiller som er på vei opp og frem og har de siste mesterskapene vært meget god for landet sitt. I tillegg har de en god målvakts duo i Alilovic og Mikler. Alt i alt er det et ganske komplett lag som Elverum møter på torsdag.

Elverum på sin kan få poeng om de leverer en veldig god prestasjon denne kvelden. Lagene har allerede møtt hverandre to ganger i treningskamper før denne sesongen, så det er to lag som kjenner hverandre godt som møtes denne kvelden. Landslagsuttatte Eric Johansson og hans lagkamerater håper på to poeng foran de tilreisende supporterne som har tatt turen til Ungarn. Kampen har avkast 18:45 på torsdag. HEIA ELVERUM!!