Kolstad venter borte på søndag! – Elverum

Kolstad venter borte på søndag!

Etter en fin opplevelse i Ungarn der Elverum overrasket stort og tok begge poengene mot Pick Szeged, venter nok en vanskelig oppgave for Elverum. Heldigvis er det i utgangspunktet ett av de bedre lagene i ligaen som står på motsatt banehalvdel på søndag. Selv om Kolstad har underprestert så langt i sesongen har de en del gode spillere som kan gjøre livet vanskelig for gutta fra Elverum. Den regjerende seriemesteren er selvsagt favoritter, men det er alltid vanskelig å omstille mentalt etter en enorm prestasjon i forrige kamp.

Kolstad, som har som mål å vinne årets sluttspill må vinne for at det ikke skal bli en luke mellom de og lagene over seg på tabellen. Pr nå ligger laget som trenes av Stian Gomo på en 8.plass med 5 poeng etter 6 kamper. Trønderne har slått Fjellhammer og Runar til nå i sesongen, mens de spilte uavgjort mot Arendal. Det skal også sies at pilen peker i riktig retning for Kolstad.

I dagens stall er de to store spillerne Simen Lyse og Gabriel Setterblom. Sidebackene har begge over 6,5 mål i snitt hver sesong, og disse to må lykkes om Kolstad skal ta to kjærkommende poeng på søndag. Lyse er sett på som ett av de store talentene i serien, og viser det ofte at han er en spiller som kan nå veldig langt i sin karriere.

I målet har Kolstad Lars Eggen Rismark. Den rutinerte målvakten har stått i målet i mange sesonger og er en av bærebjelkene i laget. Med sin erfaring sprer han trygghet til de andre spillerne når kampene skal avgjøres. Foran seg har han også god hjelp av danske Rasmus Lilholt og Martin Kærgaard. To fysisk sterke spillere som går i krigen for laget sitt.

I Elverum har man alle mann tilgjengelige for kamp. Veldig gledelig er at Sindre Heldal, Tobias Grøndahl og Emil Imsgard viste seg ordentlig frem i torsdagens Champions League på torsdag. Alle vet hvordan nivå Mathe er på, men torsdagens kamp viste også at han har utviklet nye dimensjoner i spillet sitt. Mange av gutta leverte maks på torsdag, men det er alltid vanskeligere å gjenskape gode prestasjoner, noe som også trenerteamet med mentaltrener har fokusert masse på. Vi går for to poeng når vi stiller til start søndag klokken 16:00.

HEIA ELVERUM!!!

Stor interesse for Zagrebkampen

Billettene flyr unna til den viktige kampen😁

Sikre deg billett via nettkjøp her: https://ehh.woow.no/#!/match/buy/682

Sikre deg billetter via app her:
https://ehh.woow.no/goToAPP?bm=682

Nå skal vi sammen fylle Terningen Arena og ta håndballen tilbake til folket🖤🤍

sammenforelverum