Elverum tar imot Zagreb på onsdag! – Elverum

Elverum tar imot Zagreb på onsdag!

Seier i Trondheim etter at halve laget var ute med sykdom var meget sterkt, nå gjelder det å å brette opp ermene for en ny tøff oppgave. Zagreb hjemme i Terningen Arena er en kamp som blir veldig spennende. Etter en sterk seier i Ungarn er Elverum i en god posisjon for å ta seg videre i gruppen, men det gjør ikke de kommende kampene noe lettere av den grunn. Zagreb har tatt ett poeng i årets sesong, og det kom nettopp mot Elverum i hjemmekampen.

Utenom poenget mot Elverum så har kroatene gått på tre stortap mot Kiel, Aalborg og Pick Szeged. I de kampene tapte de med minimum 9 mål, og der var de ikke i nærheten. Elverum har uavgjort mot Vardar, og Zagreb, mens de slo Pick Szeged noe overraskende på bortebane. Elverum røk også på et tap med fem mål mot Kiel, men det var i en kamp der de imponerte skikkelig med hele 36 mål fremover.

Det er altså et bortelag som må vinne i Terningen Arena på onsdag klokken 18:45 om det skal bli noen mulighet for avansement. I sin tropp har de en del rutinerte spillere som har vært med på litt av hvert i sitt liv på håndballbanen. De har blant annet den rutinerte duoen Gujon og Musa i midtforsvaret. Begge ble hentet fra Bundesliga før denne sesongen.

Ute på kanten har de rutinerte Cupic, og på den andre kanten har de Daviv Mandic. Cupic er også toppscoreren til Zagreb. Alle de fire spillerne som nå er nevnt har en rekke landskamper for Kroatia. I tillegg til dette har de en god målvakt i Filip Ivic, som ikke spilte i forrige oppgjør mellom lagene. Det er altså en meget rutinert gjeng som har satt seg på flyet til Norge for å kjempe om to poeng mot Elverum.

På hjemmelaget er nok en av nøkkelfaktorene for suksess fart, masse fart. Kroatene er relativt trege, og her har Elverum en god mulig. Så spørs det om de siste dagens utfordringer er lagt bak seg sånn at man har nok energi til å løpe i 60 minutter. En ting er i alle fall helt sikkert, og det er at Børge Lund og Raymond Hamar legger den best mulige planen til at Elverum skal stå igjen med to poeng. Så spørs det om marginene er med eller mot Elverum denne kvelden. Hallen blir full. Kommer du? HEIA ELVERUM!!